Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Keukenspecialist Meppel

Woont u in de provincie Drenthe, regio Meppel, en bent u op zoek naar een goedkope keuken?  Waterink Keukens is gevestigd in Hardenberg en verkoopt low-budget keukens tegen lage prijzen. Waterink Keukens garandeert u persoonlijk advies. Onder het genot van een kopje koffie of thee nemen wij uw wensen onder de loep. Onze ervaring is dat keukenwensen allerlei maten en vormen aannemen. Voor ons is het de uitdaging de passende keuken te maken. Dat vinden wij leuk aan ons werk.

Uw keukenwens centraal

Bij Waterink Keukens stellen wij uw wensen ten aanzien van de keuken centraal. Daarbij spelen tal van factoren een rol zoals:

 

Wilt u een landelijke, moderne, greeploze of houten keuken? Waterink Keukens adviseert u graag.

  • Hogere waarde van uw huis
    U wilt uw huis in waarde doen toenemen. Een mooie, passende keuken ondersteunt dit.
  • Keukens voor bedrijven
    Waterink Keukens plaatst keukens voor bedrijven. In uw bedrijfskantine bijvoorbeeld.
  • Apparatuur in uw keuken
    Waterink Keukens adviseert u waar het om gaat om passende apparatuur in uw keuken.

Actief in Meppel

Waterink Keukens is actief in de regio Meppel: Broekhuizen, De Kolk, De Schiphorst, Kolderveen, Kolderveense Bovenboer, Nijeveen, Nijeveense Bovenboer, Rogat.

Contact

Wilt u meer weten over een nieuwe keuken neem dan contact op met Waterink Keukens. U bent uiteraard ook van harte uitgenodigd in onze showroom.

Neem een kijkje in onze keuken


Op uw gemak onze keukenaanbod bekijken? U bent van harte welkom voor een bezoek aan onze ingerichte showroom. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de mogelijkheden en gaat u vol inspiratie naar huis.

Direct contact