Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Keukenspecialist Overijssel

Keukenspecialist Overijssel

Waterink Keukens, gevestigd te Hardenberg, plaatst, levert en renoveert keukens in de gehele provincie Overijssel. Oriënteert u zich op een nieuwe keuken? Zoekt u advies bij het vinden van een passende keuken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Soort keuken?

Of het nu een moderne keuken betreft, een landelijke keuken of een stoer landelijke keuken: Waterink Keukens is van alle markten thuis en kan u voorzien van een passende keuken voor een betaalbare prijs.

Keukeninrichting

Niet alleen de keuze voor de keuken is van belang. Ook de inrichting van uw keuken vraagt deskundig advies. Van keukenblad, keukenapparatuur, keukenkasten, keukenladen tot betegeling.

Diensten Waterink Keukens

U kunt bij Waterink Keukens terecht voor:

Standaardkeuken of handgemaakte keuken

Bij Waterink Keukens kunt u terecht voor handgemaakte keukens en standaardkeukens. Het verschil is heel simpel ..

  • Een handgemaakte keukens is een (meestal) houten keuken die daadwerkelijk met de hand gemaakt wordt.
  • Een standaardkeuken bestaat uit standaard onderdelen (de keuze is enorm).

Het grootste verschil zit uiteraard in de prijs-kwaliteitsverhouding. Voor een handgemaakte keuken betaalt u een hogere prijs, daar staat tegenover dat u een kwalitatief hoogwaardige keuken krijgt die speciaal voor u gemaakt is! Voor een standaardkeuken betaalt u minder maar dient u te schikken in de standaardmaten. Wat betreft materialen en stijlen is de keuze enorm.

Keukenaccessoires bestellen?

In onze webshop bestelt u talloze keukenaccessoires. Denk bijvoorbeeld aan handgrepen of keukengrepen, knoppen, opbergsystemen, stopcontacten en LED Verlichting voor in de keuken.

Contact

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

Geheel Overijssel

Waterink Keukens levert en plaatst keukens in geheel Overijssel.

O.a. in Almelo, Hardenberg, Ommen, Raalte, Staphorst, Steenwijk, Tubbergen, Zwolle, Hellendoorn, Enschede, Dalfsen, Deventer, Vroomshoop, Kampen, Genemuiden, Rouveen, Balkbrug, Dedemsvaart, Hengelo.

Overzicht keukens Waterink Keukens

 

 

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op