Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Keukenzaak Emmen

Keukenzaak Emmen

Bent u woonachtig in de gemeente Emmen en op zoek naar een goedkope keuken. Waterink Keukens adviseert u over de nieuwe keuken in uw nieuwbouwwoning, huurwoning of bestaande woning.

Apparatuur in de keuken

De meeste mensen kiezen in een keuken toch vaak voor een vaatwasser, oven, koelkast, fornuis (of inductieplaat) of een vaatwasser. Punt is wel dat de apparatuur moet passen in de keuken. Kiest u voor een moderne keuken met greeploze laden? Dan dient de apparatuur anders verwerkt te worden. Waterink Keukens neemt dit mee in het ontwerp van uw keuken.

Het keukenblad is medebepalend voor de uitstraling van uw keuken. Dit gaat van de robuuste stijl (graniet) naar meer verfijning (het kunststoffen keukenblad).

Waterink Keukens biedt keukens in verschillende stijlen: Landelijke stijl, Moderne stijl en stoer landelijke stijl.

Keukenkasten en keukenladen

Hoeveel opbergruimte heeft u nodig? Wilt u keukenladen en keukenkasten met een greep? Of zonder? Voor de gebruiksfunctie en de uitstraling van de keuken zijn de keukenladen van belang. Het is ook buitengewoon ergerlijk wanneer u achteraf constateert dat u te weinig opbergruimte heeft.

Keukenaccessoires bestellen?

In onze webshop bestelt u talloze keukenaccessoires. Denk bijvoorbeeld aan handgrepen of keukengrepen, knoppen, opbergsystemen, stopcontacten en LED Verlichting voor in de keuken.

Achterwand van de keuken

De achterwand van uw keuken bepaalt ook de keukenstijl. Kiest u voor een bepaalde kleur? Rood, groen, blauw, wit. Wilt u het passend in de landelijke, stoer landelijke of moderne stijl? En welk materiaal wilt u? Tegels, kunststof, verf, aluminium? Waterink Keukens adviseert u graag.

Keukenfronten

Fronten zijn er in talloze afwerkingen, kleuren en maten. U kunt denken aan kunststoffen en houten fronten. Dit kunnen effen fronten zijn. Of kunststoffen fronten met een houten aanblik. Er is sprake van een enorme kleurvariëteit. Denkt u aan: oceaanblauw, kiwigroen, citroengeel, violet, grijs, bruin, rood.

Keukens in Emmen Erkend keukenbedrijf

Waterink Keukens adviseert u over:

Waterink Keukens is actief in de gemeente Emmen: Amsterdamscheveld, Barger-Compascuum, Barger-Erfscheidenveen, Barger-Erfscheidenveen, Barger-Oosterveen, Barger-Oosterveld, Den Oever, Emmer-Compascuum, Emmer-Erfscheidenveen, Erica, Ermerveen, Klazienaveen, Koelveen, Middendorp, Munsterscheveld, Nieuw-Amsterdam, Nieuw-Dordrecht, Nieuw-Schoonebeek, Nieuw-Weerdinge, Noordbarge, Oosterse Bos, Oranjedorp, Roswinkel, Schimmelarij, Schoonebeek, Schutwijk, Veenoord, Weerdinge, Weiteveen, Westenesch, Westerse Bos, Willemsoord, Zandpol, Zuidbarge, Zwartemeer.

Neem een kijkje in onze keuken


Op uw gemak onze keukenaanbod bekijken? U bent van harte welkom voor een bezoek aan onze ingerichte showroom. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de mogelijkheden en gaat u vol inspiratie naar huis.

Direct contact