Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Kleine keuken plaatsen

Kleine huizen en appartementen hebben te maken met een beperkte ruimte voor een ‘nieuwe’ keuken. Bij de inrichting en montage van een kleine keuken is het zaak om praktisch te denken. Wat is echt belangrijk? En hoe kan dit praktisch geplaatst worden. Waterink Keukens verzorgt de plaatsing van kleine keukens op maat.

Een kritische blik… Wat heb ik nodig?

Als de ruimte in de keuken beperkt is de belangrijkste vraag: ‘Wat heeft u daadwerkelijk nodig in de keuken?’ Wanneer u veel apparatuur in uw keuken wilt, gaat dit vaak ten koste van de kastruimte. Voor beiden is geen ruimte namelijk. Kiezen voor apparatuur is bijvoorbeeld wel mogelijk wanneer u voorraadkasten buiten de keuken hebt.

Praktisch insteek bij kasten en laden

Zorg voor een optimale benutting van kasten en laden. Juist in een kleine keuken is dit van essentieel belang. Het is zaak zo veel mogelijk kookgerei, potten, pannen en andere materialen kwijt te kunnen in een beperkte ruimte.

Werkblad in de kleine keuken

Een werkblad kan in verschillende maten geleverd worden. Na een analyse van uw keukenruimte geven wij deskundig advies. Soms kan vijf centimeter extra keukenblad een groot verschil maken. En zeker in een beperkte ruimte.

Compact gebruik keukenapparatuur

Ook bij de keuze voor keukenapparatuur dient u inventief te zijn. Wat heeft u daadwerkelijk nodig? En wat is misschien toch overbodig? Wanneer u een vaatwasser wilt is het bijvoorbeeld mogelijk een kleine vaatwasser te plaatsen.

Slim denken bij een kleine keuken

Een kleine keuken vraagt om slim denken. Om creatieve oplossingen. Waterink Keukens gaat graag met u de uitdaging aan om uw keuken vorm te geven en te plaatsen.

Vragen en tips

Diensten

Contact

Wilt u  meer weten over een nieuwe keuken neem dan contact op met Waterink Keukens. U bent uiteraard ook van harte uitgenodigd in onze showroom in Hardenberg.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op