Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Koelkast in de keuken

Bij de aanschaf van een nieuwe keuken hoort (doorgaans) een nieuwe koelkast. Een koelkast kan zowel los geplaatst als ingebouwd worden. Waterink Keukens levert nieuwe keukens inclusief apparatuur.

Verschillende modellen koelkasten

Koelkasten zijn er in alle soorten en maten. De student die in zijn eentje op kamers woont heeft andere voorkeuren dan een moeder die voor zes gezinsleden eten en drinken opslaat.

Koelkast in de keuken

Koel/vriescombinatie

De koel/vriescombinatie is een combinatie van een vriezer en een koelkast. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Voordeel is dat u al het voedsel bij de hand hebt. Er is sprake van één apparaat wat u wel afzonderlijk kunt besturen. De koel/vries combinatie is niet te onderscheiden van de overige kasten.

Waar moet de koelkast geplaatst worden

Houdt u van een moderne, strakke keuken? Dan zien wij vaak dat men kiest voor een inbouw koelkast. Simpelweg omdat de koelkast naadloos verdwijnt in het keukeninterieur. Naast ingebouwde koelkasten leveren wij ook losstaande koelkasten. Voor het plaatsen van de koelkast zijn diverse mogelijkheden. U kunt kiezen voor:

  • Een koelkast die onder uw aanrechtblad gemonteerd wordt;
  • Hebt u een grotere koelkast/vriezer nodig? Dan bouwen wij de koelkast in uw keuken;
  • Ook kunnen wij de koelkast als een losstaand onderdeel plaatsen.

Laag geluidsniveau

Een hoog geluidsniveau van de koelkast is storend. U hebt vast wel eens een koelkast horen brommen of piepen wanneer hij zijn werk aan het doen was. Onze ervaring is dat inbouw koelkasten minder lawaai maken dan losstaande koelkasten.

Schoonmaken van de koelkast

Voor langdurig behoud van de koelkast is onderhoud en schoonmaken noodzakelijk. Tijdens het schoonmaken haalt u de koelkast leeg. U trekt de stekker uit het stopcontact en neemt alle afzonderlijke onderdelen af met een sopje. De binnenkant maakt u ook schoon. Let er ook op om de rubberen onderdelen (de sluiting) goed te reinigen. Hier ontstaat gemakkelijk schimmel.

Om deze redenen kiest u voor ons

Waterink Keukens onderscheidt zich door een snelle, nette en volledige aflevering van het project. Dit kenmerkt zich in een aantal uitgangspunten:

  • U kunt bij ons terecht voor budgetkeukens en handgemaakte keukens
  • Een ontwerp op maat (wij kijken uit naar uw wensen)
  • Een keuken op maat (bijna alles kan)
  • Gebouwd door een team wat nog puur vakmanschap kent (en daar zijn wij trots op)
  • De keuken wordt gebruiksklaar geplaatst (wanneer wij weg zijn kunt u de keuken gebruiken)
  • Wij verzorgen de afvoer van het afval (scheelt u een dag afval ruimen)
  • Vlotte communicatie, korte lijnen (voorkomt een hoop frustratie)

Veel gelezen artikelen

Diensten

Contact

Hebt u vragen, neem contact met ons op.