Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Krassen achterwand keuken

Krassen op de achterwand in de keuken komen voor. Scherpe voorwerpen of spelende kinderen kunnen oorzaken zijn. Waterink Keukens helpt u graag bij het vinden van een passende oplossing.

Oorzaken krassen

Of een keukenachterwand krasgevoelig is hangt af van het materiaal van de achterwand. Een RVS achterwand is makkelijker vatbaar voor beschadiging dan een tegel muur.

Wat te doen bij krassen?

Wanneer er sprake is van krasschade kunt u proberen dit weg te halen. Veel hangt echter af van het materiaal van de achterwand. Hierbij opgeteld is de mate van schade belangrijk voor de beantwoording van een vraag. Wanneer u daadwerkelijk behoorlijke schade hebt aan de achterwand van de keuken dan kunt u het beste een specialist laten beoordelen waar mogelijke oplossingen liggen.

Keukenrenovatie

Indien nodig helpt Waterink Keukens een passende oplossing te vinden. Wellicht is het mogelijk de schade weg te werken. Mocht dit geen oplossing zijn dan kunnen wij ook de achterwand in de keuken vervangen. Wist u bijvoorbeeld dat u een aluminium achterwand in de keuken over uw tegelmuur heen kunt laten plaatsen.

Problemen achterwand keuken

Herkent u de volgende problemen?

Veel gelezen artikelen

Diensten

Contact

Heeft u vragen, neem contact met ons op.

Neem een kijkje in onze keuken


Op uw gemak onze keukenaanbod bekijken? U bent van harte welkom voor een bezoek aan onze ingerichte showroom. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de mogelijkheden en gaat u vol inspiratie naar huis.

Direct contact