Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Kruidenrekjes of elementen bestellen?

Bent u op zoek naar kruidenrekjes of elementen om de kruidenpotjes in uw keuken handig en overzichtelijk op te bergen? In de webshop van Waterink Keukens vindt u diverse accessoires.

Waarom zijn kruidenrekjes handig?

Kruidenrekjes ziet u veelal terug in de keuken. Veel huishoudens maken namelijk gebruik van verse kruiden in hun gerechten en door het gebruik van rekjes zijn deze kruiden dus altijd binnen handbereik. De rekjes geven daarnaast ook de mogelijkheid om makkelijk te zien, welke kruiden u allemaal heeft. Ze staan immers netjes naast en/of boven elkaar.

Meer overzicht

Er is dus meer overzicht over uw kruiden en daarnaast bespaart u veel ruimte doordat u de hoogte in gaat. Normaal stonden de kruiden namelijk weggewerkt achter verschillende keukendeuren. Door het overzicht dat u krijgt met een kruidenrekje, zult u veel meer gebruik gaan maken van de kruiden. U ziet ze namelijk de hele tijd staan. De keuken ziet er daarnaast ook nog is leuk en natuurlijk uit.

Kruidenelementen, wat zijn dit?

Rekjes voor kruiden en elementen voor kruidenpotjes hebben een paar verschillen ten opzichte van elkaar. Elementen voor kruidenpotjes zijn bedoeld voor de keukenlade’s en kasten. Ze zorgen ervoor dat de potjes netjes blijven liggen of staan. Sommige elementen bestaan uit gaten waar u de kruidenpotjes in kunt zetten, andere bestaan uit rails waar u de kruidenpotjes tussen kan leggen. Elementen voor deze kruidenpotjes zorgen ervoor dat de kruidenpotjes uit beeld verdwijnen in de keuken.

Rekjes voor kruiden

Rekjes voor kruiden daarentegen zijn wel zichtbaar in het keukenbeeld. Het zijn vaak rechtopstaande rekjes waar kruidenplanten op gezet kunnen worden.

Daarnaast heb je ook rekjes voor de kruidenpotjes. Veel van deze rekjes hebben meerdere plateaus die zich in de hoogte opstapelen. Hierdoor kunt u veel kruiden kwijt op een klein oppervlakte. De rekjes zijn vaak versierd of hebben een kleurtje. Hierdoor kunnen ze overal worden geplaatst of opgehangen zonder dat de omgeving er minder mooi uit ziet.

Ons aanbod kruidenrekjes

Wij hebben een groot assortiment van elementen voor kruidenpotjes en rekjes waarin kruiden kunnen worden geplaatst.

Wij verkopen in onze webshop een kruidenrek voor twaalf potjes. Voor de iets grotere kruidenverzamelaar is er ook een kruidenrek dat plaats biedt aan 24 potjes. Beide rekjes hebben ook een verchroomde variant.

Aanbod elementen voor kruidenpotjes

Qua elementen voor kruidenpotjes hebben we vier varianten. Zo hebben we een houten variant waar de kruidenpotjes in gelegd kunnen worden. Dit soort element hebben we ook in een een zilvergrijze uitvoering. Beide beschikken over een plaats voor 12 potjes. Er zijn ook twee varianten waar de potjes in kunnen staan. De ene biedt plaats aan 11 kruidenpotjes. De andere heeft plek voor 12 potjes. De kruidenvoorraad bij u thuis kan dus netjes worden neergezet.

Naar de kruidenrekjes

 

Diensten

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op