Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Landelijke handgrepen: rustiek en degelijk

Op zoek naar landelijke handgrepen voor in uw keuken? In onze webshop vindt u talloze handgrepen in landelijke stijl. Als u aan landelijk denkt, denkt u aan stoer en degelijk materiaal. Zo zijn keukens van ruw hout gemaakt, en daar horen sterke en stoere grepen bij. Zo zijn bijvoorbeeld de Bordeau of Montpellier grepen heel klassiek en rustiek. Maar ook de gebogen greep Ruw Zink, de Richmond Oud IJzer of de Ship Donker Antiek Brons passen uitstekend bij landelijke keukenkasten. Bedenk goed dat andere grepen een totaal andere look aan uw keuken geven.

handgrepen-keukenkasten

Heel wat soorten rustieke grepen

Het aantal grepen dat wij in ons assortiment hebben is onuitputtelijk. Zo vindt u bijvoorbeeld rechte, ronde, vierkante en asymmetrische vormen. Daarnaast bestaan ze in diverse materialen zoals hout en metaal. U kunt ook kiezen voor verschillende afwerkingen zoals brons, Engels brons, matzwart, oud ijzer en ga zo maar door. Elk van deze grepen stralen een unieke klasse uit. Aan u om te bepalen welke precies het beste bij uw keuken passen.

Hoe maakt u de juiste keuze?

Een greep is het eerste wat opvalt aan keukenkasten. Daarom is het kiezen van de juiste grepen zo belangrijk. Ga bijvoorbeeld in winkels of op internet kijken en doe inspiratie op. Zoek foto’s van landelijke keukens en kijk welke grepen ze hebben. Is dit wat u wilt of wilt u totaal iets anders?

Wanneer en hoe vervangt u uw handgrepen?

Hangen er een paar grepen los, of zijn ze versleten? Dan is het de moment om de grepen te vervangen. U kunt onze grepen makkelijk aanbrengen. Daarvoor hoeft u geen vakman te zijn. Bekijk wel goed de boormaten. In ons assortiment vindt u een grote variatie aan boorgrepen.

Ga door naar: vervangen handgrepen

Soorten handgrepen

Deze soorten handgrepen hebben we in ons assortiment:

Sfeervolle handgrepen

Vragen en tips

Voor vragen en tips kunt u terecht in onze keukenvraagbaak.

Diensten

Bestellen in onze webshop

Bent u die loshangende of versleten grepen beu? Dan hoeft u niet lang te wachten om ze te vervangen. U kunt ze eenvoudig met een paar muisklikken op onze website bestellen en u krijgt ze binnen de kortste keren thuis bezorgd.

Naar de webshop