Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Landelijke keukens: handgemaakt en standaardkeuken

Bekijk ons assortiment landelijke keukens

Bekijk ons assortiment landelijke keukens

Hier vindt u inspiratie voor landelijke keukens. Wij hebben een aantal foto’s op een rij gezet van projecten en keukens die in ons assortiment te vinden zijn of van keukens die wij in de loop van de jaren geplaatst hebben. Wij raden u aan eens te komen kijken in onze showroom. Bekijk de nieuwste trends op gebied van keuken en interieur.

Fabriekskeuken of handgemaakte keuken

Bij Waterink Keukens bent u aan het juiste adres voor handgemaakte keukens en standaardkeukens. Het verschil is heel eenvoudig.

Het grootste verschil zit uiteraard in de prijs-kwaliteitsverhouding. Voor een handgemaakte keuken wordt doorgaans een hogere prijs betaald, maar daar staat tegenover dat u een kwalitatief hoogwaardige keuken krijgt die speciaal voor u gemaakt is! Voor een standaardkeuken betaalt u minder, maar daar zijn de mogelijkheden ook beperkter.

Handgemaakte stoer landelijke keukens

Handgemaakte keukens is handwerk. In onze werkplaats wordt de keuken van A tot Z geproduceerd door onze vakmensen. Vanaf ontwerp wordt de keuken geheel opgebouwd naar wens. Handgemaakte keukens zijn in alle stijlen te maken. Dus ook de stoer landelijke stijl.

Fabriekskeukens stoer landelijk

Wij hebben fabriekskeukens in de landelijke stijl. Het aanbod in fabriekskeukens is enorm. Qua kleuren, fronten, indeling, stijlen kunt u alle kanten op.

Contact

Heeft u vragen? Wilt u vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op.

Hier vindt u onze handgemaakte landelijke keukens

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op