Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Landelijke, stoer landelijk en moderne keukens

Belangrijk bij aanschaf van een keuken is natuurlijk de vraag: ‘wat voor keuken wilt u? ‘Waterink Keukens is u van dienst bij het plaatsen van landelijke, moderne en stoer landelijke keukens. Wij bieden betaalbare keukens, ofwel budgetkeukens in allerlei kleuren. Dit zijn vaak standaard keukens met uiteraard een persoonlijke tint. Waterink Keukens adviseert u graag wanneer het gaat om uw keuken.

Stijlen keukens

Waterink Keukens biedt in basis drie stijlen keukens:

Landelijke keukens

Een landelijke keuken geeft een gevoel van warmte. Gezelligheid. De geur van broodjes in de oven. Kinderen die buiten spelen, gezellig samen eten koken. Waterink Keukens adviseert u bij de aanschaf van een landelijke keuken.

Bekijk onze landelijke keukens.

Stoer landelijke keukens

De stoer landelijke keuken is een combinatie van landelijk en modern. Vaak wordt er gewerkt met hout in de keuken. Op dit moment zijn stoer landelijke keukens erg populair. Waterink Keukens ontwerpt en plaatst uw keuken.

Bekijk onze stoer landelijke keukens

Moderne keukens

Onder moderne keukens vallen de designkeukens, de hoogglanskeukens, en de greeploze keukens. Een moderne keuken heeft een strakke belijning. Vaak heeft dit een frisse, open uitstraling. Waterink Keukens deelt graag de expertise voor het ontwerp en het zetten van uw keuken.

Bekijk onze moderne keukens

Keukens in scholen, bungalows, en voetbalkantines

Waterink Keukens plaatst de keukens in:

Keuken in uw woning

Waterink Keukens plaatst een:

Aangepaste keuken

Waterink Keukens plaatst ook aangepaste keukens voor mensen met een handicap of een beperking. Deze maken wij indien gewenst volledig rolstoelgeschikt (WMO).

Diensten

Contact

Wilt u meer weten over een nieuwe keuken neem dan contact op met Waterink Keukens. U bent uiteraard ook van harte uitgenodigd in onze showroom in Hardenberg.

Neem een kijkje in onze keuken


Op uw gemak onze keukenaanbod bekijken? U bent van harte welkom voor een bezoek aan onze ingerichte showroom. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de mogelijkheden en gaat u vol inspiratie naar huis.

Direct contact