Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Luxe keukens

Bent u op zoek naar een luxe keuken waar u zichzelf helemaal thuis voelt en u tot in de puntjes de meest exclusieve maaltijden kunt maken met behulp van de beste apparatuur die voldoen aan de laatste trends en ontwikkelingen op keukengebied? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Waterink Keukens maakt handgemaakte keukens.

Dat betekent dat we uw luxe keuken precies zo maken zoals u dat voor ogen heeft. Met het beste materiaal en de beste apparatuur.
En daarmee zijn we er nog niet: mocht u dit willen dan verzorgen we niet alleen de aanleg van uw keukenvloer in dezelfde stijl maar ook een keukentafel, een bar of extra kasten.
Bent u benieuwd naar de voortgang dan mag u tijdens het productieproces altijd (op afspraak) in onze werkplaats komen kijken hoe ver wij gevorderd zijn met uw keuken!

Waarom een luxe keuken?

Wanneer we spreken over een luxe keuken dan hebben hebben we het over de créme de la créme onder de keukens. Keukens uit het topsegment. Natuurlijk betaalt u voor een luxe keuken meer maar dan heeft u ook een keuken die volledig aan uw wensen voldoet.

Het start met het ontwerp

Uw luxe keuken start met een ontwerp aan de keukentafel. In een gesprek gaan wij kijken naar wat u voor ogen hebt. We bespreken onderwerp als:

Aan de hand van al deze informatie maken wij een keukenontwerp voor u waarin wij al uw wensen meenemen.

houten keuken laten maken

Duurzaame keukens

Duurzame keukens zijn populair. Glas, RVS, natuursteen en massief hout zijn veelgebruikte materialen in luxe keukens en kunnen ook hergebruikt worden. Daarnaast zijn apparaten in luxe keuken van een hoog niveau waardoor er duurzaam gewerkt kan worden. Denk aan afvalverwerkers, kokend water uit de kraan (Quooker) en ovens die werken zonder dat er gas bij komt kijken.

Luxe apparatuur van hoogwaardige kwaliteit

Dat brengt ons bij het volgende voordeel, namelijk dat er luxe apparaten zitten verwerkt in deze hoogwaardige keukens. Duurzaam en dus van alle gemakken voorzien. In luxe keukens is het goed mogelijk om binnen de kortste keren goede maaltijden te bereiden. De apparaten zijn immers van de hoogste kwaliteit en dat brengt goede producten met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan versgemalen koffiebonen en vers geperste sinaasappelen.

Keuzevrijheid in opstelling van de keuken

Voor grote apparaten zoals afwasmachines is er minder sprake van een veranderende opstelling, maar een koffiezetapparaat, magnetron of oven zijn ook weleens gewenst op andere plaatsen. Of simpelweg een werkplank die op allerlei plaatsen ingezet kan worden waar deze nodig is.

moderne witte keuken

Trends en ontwikkelingen

Trends en ontwikkelingen zullen er altijd zijn, ook als het gaat om inrichting van (luxe) keukens. Het is voor een luxe keuken zaak om zoveel mogelijk mee te gaan met de huidige trends en ontwikkelingen en rekening te houden met de trends en ontwikkelingen die mogelijk komen gaan.

Kookeiland

Een kookeiland in uw keuken geeft een compleet andere uitstraling als het gaat om het totaalplaatje. Een kookeiland (desnoods met bar) kan altijd geplaatst worden in de stijl die u wenst.

Ga door naar: keukeneiland of kookeiland

Gerelateerde informatie:

 

Diensten

 

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op