Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Mijn kookplaat wordt niet meer schoon

Krijgt u de kookplaat niet meer goed schoon? Blijft u vetvlekken zien op de inductiekookplaat of de gaskookplaat. Waterink Keukens adviseert u op deskundige wijze.
edna-aki-586zt2

De RVS Kookplaat

RVS kookplaten zijn ontzettend gevoelig voor krassen. Ook brandt een RVS kookplaat snel in. Wanneer een RVS kookplaat erg vies is kunt u kiezen voor RVS polish. Dit is een middel wat goed helpt bij het schoonmaken van de kookplaten. Daarnaast is het ten allen tijde aan te raden met de nerf mee schoon te maken.

Inductie kookplaat

Voor een inductie kookplaat geldt dat schoonmaken met een sopje (meteen na het eten) en een doekje kan. Wanneer er aangekoekte resten op de inductie kookplaat zitten kunt u dit losweken door met een schuursponsje zacht over de resten te wrijven. Wil dit niet? Ook glasschrapertjes doen soms wonderen. Wees wel voorzicht en voorkom krassen.

Inductie- en keramische kookplaten

Inductie en keramische kookplaten kunt u ook schoonmaken met keramische kookplaatreiniger.

Ondervindt u nog problemen

Wanneer u niet tevreden bent over uw kookplaat dan kunt u de hulp van Waterink Keukens inschakelen. Wij voorzien u van deskundig en professioneel advies.

Neem een kijkje in onze keuken


Op uw gemak onze keukenaanbod bekijken? U bent van harte welkom voor een bezoek aan onze ingerichte showroom. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de mogelijkheden en gaat u vol inspiratie naar huis.

Direct contact