Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Moderne handgrepen keuken: altijd trendy en stijlvol

Bent u op zoek naar handgrepen die passen bij een moderne keuken? Binnen de moderne stijl heeft u heel wat variaties. Zo heeft u bijvoorbeeld de ultra moderne woninginrichting, de trendy stijl, de loftstijl of de industriële stijl. Elk van deze stijlen heeft zijn eigen karakter en uitstraling. Als u door uw hele huis dezelfde stijl wil aanhouden, is het belangrijk om ook op details te letten. Voor de keuken bijvoorbeeld kunnen handgrepen aan de kasten de look verpesten of juist mooi tot zijn recht laten komen. Kies daarom de juiste handgrepen voor uw keukenkasten! Maak wat tijd om goed rond te kijken welke handvaten het beste bij uw eigentijdse keukeninrichting passen.

handgrepen-keukenkasten

Moderne handgrepen in alle variaties

Er zijn heel wat uitvoeringen van grepen voor keukenkasten. U kunt bijvoorbeeld al een selectie maken op de vorm. Gaat u voor afgeronde vormen zoals de Handgreep Grip of de Kwai Greep? Of kiest u voor strakke vormen zoals de Asa Greep RVS Look of de Greep Quanto Glans Chroom? Als u artistieke vormen verkiest, kunt u bijvoorbeeld gaan voor de Greep Melon RVS Look, de Greep Swan Donker Antiek Brons of de Handgreep Press Transparant.

Wilt u het echt extravagant? Waarom zou u dan geen leren Lusgreep kiezen? Bedenk bij uw keuze goed dat elke handgreep een ander uitzicht aan uw keukenkasten geeft. Laat de grepen zo goed mogelijk aansluiten bij uw meubels, accessoires, ramen of deuren.

Handgrepen in alle maten

In elke variatie kunt u ook nog eens kiezen voor diverse afmetingen. Soms oogt een groot ruw handvat mooier dan een klein greepje. Ook de boormaten zijn van belang als u de grepen van uw kasten wilt vervangen. U kunt kiezen tussen boormaten van 32mm tot 1090mm. Verder heeft u de keuze tussen verschillende hoogtes en diktes. Zo zijn wij zeker dat u uw favoriete handvaten bij ons vindt.

Gemonteerd in een mum van tijd

Binnen een paar uurtjes tijd heeft u uw loshangende of kapotte oude handgrepen vervangen. Ze zijn makkelijk te monteren. U neemt de oude grepen weg en plaatst de nieuwe, zo simpel is dat.

Ga door naar: vervangen handgrepen

Soorten handgrepen

Deze soorten handgrepen hebben we in ons assortiment:

Sfeervolle handgrepen

Vragen en tips

Voor vragen en tips kunt u terecht in onze keukenvraagbaak.

Diensten

Bestellen in onze webshop

Neem gerust uw tijd om onze webshop te doorlopen. We hebben een enorme keuze, maar toch zijn we er zeker van dat u de ideale handgrepen zult vinden. Eens een keuze gemaakt, wilt u niet lang meer wachten. Dat beseffen wij en daarom gaan wij voor snelle levering. En wees gerust: deze grepen gaan jaren lang mee!

Naar de webshop

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op