Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Moderne keukens: handgemaakt en standaardkeuken

Moderne Keukens

Bekijk ons assortiment moderne keukens

Hier vindt u inspiratie voor moderne keukens. Wij hebben een aantal foto’s op een rij gezet van projecten en keukens die in ons assortiment te vinden zijn of van keukens die wij in de loop van de jaren geplaatst hebben. Wij raden u aan om te komen kijken in onze showroom. Immers verandert de trend en de wensen lopen uiteen. Samen kunnen we kijken welke keuken het beste bij u past. Het is belangrijk tijd te investeren in je zoektocht naar de ideale keuken zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Fabriekskeuken of handgemaakte keuken

Bij Waterink Keukens bent u aan het juiste adres voor handgemaakte keukens en standaard fabriekskeukens. Het verschil is heel eenvoudig.

Het grootste verschil zit uiteraard in de prijs-kwaliteitsverhouding. Voor een handgemaakte keuken wordt doorgaans een hogere prijs betaald, maar daar staat tegenover dat u een kwalitatief hoogwaardige keuken krijgt die speciaal voor u gemaakt is! Voor een standaardkeuken betaalt u minder, maar daar zijn de mogelijkheden ook beperkter.

Handgemaakte stoer landelijke keukens

Handgemaakte keukens is handwerk. In onze werkplaats wordt de keuken van A tot Z geproduceerd door onze vakmensen. Vanaf ontwerp wordt de keuken geheel opgebouwd naar wens. Handgemaakte keukens zijn in alle stijlen te maken. Dus ook de stoer landelijke stijl.

Fabriekskeukens stoer landelijk

Wij hebben fabriekskeukens in de moderne stijl. Het aanbod in fabriekskeukens is enorm. Qua kleuren, fronten, indeling, stijlen kunt u alle kanten op.

Contact

Heeft u vragen? Wilt u vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op.

Hier vindt u onze moderne keukens