Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Montage en levering keuken Dedemsvaart

U woont in Dedemsvaart en u bent op zoek naar een nieuwe keuken. Omdat u bent verhuisd of omdat u de keuken opgeknapt wilt hebben? De vakkundige aanpak van Waterink Keukens kan u uitstekend van dienst zijn bij het juiste keukenontwerp.

Bij Waterink mag u in de keuken kijken!

Wilt u eens een kijkje in de keuken van Waterink Keukens nemen? u zult zien hoe breed ons assortiment is en hoe we met deskundig advies precies die keuken ontwerpen die bij uw woning past. Want een keuken plaatsen is meer dan techniek! Het begint met goed luisteren. Wat zijn uw wensen? Wat is uw droomkeuken? Hoeveel budget heeft u beschikbaar voor uw keuken?

De keukeninrichting

Wij brengen de wensen voor uw keukeninrichting in kaart. Denk bijvoorbeeld aan:

Vertelt u uw wensen: wij regelen de rest!

Waterink Keukens levert een totaalplaatje. U vertelt uw wensen. Wij maken een ontwerp. Maar de technische realisatie kunt u geheel aan ons overlaten. Wij gaan niet eerder weg of alles is aangesloten. Zodra onze vakmensen de keuken geplaatst hebben, kunt u koken in uw nieuwe keuken.

Keukenaccessoires bestellen?

In onze webshop bestelt u talloze keukenaccessoires. Denk bijvoorbeeld aan handgrepen of keukengrepen, knoppen, opbergsystemen, stopcontacten en LED Verlichting voor in de keuken.

Stijl keuken

Waterink Keukens biedt keukens in verschillende stijlen: Landelijke stijl, Moderne stijl en stoer landelijke stijl.

Contact

Heeft u vragen? Wilt u vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op.

Neem een kijkje in onze keuken


Op uw gemak onze keukenaanbod bekijken? U bent van harte welkom voor een bezoek aan onze ingerichte showroom. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de mogelijkheden en gaat u vol inspiratie naar huis.

Direct contact