Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Muurverf of WAPEX als keukenachterwand

De achterwand in uw keuken kunt u met muurverf beschilderen. U bepaalt zelf de kleur van de achterwand. Waterink Keukens adviseert u graag! Van het ontwerp tot de inrichting van de keuken.

Water- en vetafstotend

Muurverf is op dit moment de meest voorkomende vorm om de achterwand vorm te geven. De muur wordt gestuukt en gesaust. Het voordeel van muurverf is dat het water- en vetafstotend is. En mocht de muur na verloop van tijd toch niet meer netjes ogen, dan kunt u deze opnieuw verven.

Waarom WAPEX als keukenachterwand?

Wapex is een twee-componenten watergedragen vloer- en betoncoating op basis van epoxyhars. Wapex is geschikt voor cementgebonden ondergronden zoals nieuw beton. Wapex kan ook worden toegepast over oude aangebrachte verflagen. Hierdoor is deze betonverf zeer geschikt voor keuken achterwanden.

In de praktijk blijkt dat klanten kiezen voor een WAPEX Achterwand omdat:

  • Strakker dan een WAPEX achterwand kan het niet worden.
  • WAPEX in elke mogelijke kleur aan te brengen is.

Deze keuken achterwanden zijn ook mogelijk:

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op