Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Nieuwe keuken in huurwoning

U woont in een huurwoning en u wilt een nieuwe keuken? Het kan zijn dat de keuken bij een huurwoning aan bepaalde eisen dient te voldoen. Waterink Keukens denkt met u mee. Wij verzorgen het ontwerp, de montage en de afwerking van uw keuken.

Een nieuwe keuken in huurwoning? Mag dat?

Het is per woningstichting verschillend of een nieuwe keuken geplaatst mag worden. In sommige huurwoningen mag een nieuwe keuken geplaatst worden maar dient dit wel in een standaardopstelling te gebeuren. Het kan wel zijn dat u nog invloed hebt op bijvoorbeeld de kleur. In andere gevallen kiezen woningcorporaties voor eenzelfde keuken in alle huizen.

standaard keuken

Aangepast op uw wensen

Een mooie keuken begint bij een leuk idee. U heeft vast de contouren van uw nieuwe keuken in uw hoofd. Wij gaan met u in gesprek om te kijken waar de mogelijkheden liggen. Hierin nemen wij de eventuele eisen behoren bij een huurwoning mee. Aan de hand van al deze wensen en eisen komen wij met een ontwerp.

Een kijkje in de showroom

Misschien wilt u eens inspiratie opdoen door een kijkje te nemen in onze showroom. Waterink Keukens biedt in basis drie stijlen keukens: landelijk, stoer landelijk en modern.

Montage

Waterink Keukens staat garant voor een vlotte montage van uw keuken. Op het moment dat wij bij u weggaan is de keuken volledig gemonteerd en gebruiksklaar.

Vragen en tips

Diensten

Contact

Wil u meer weten over een nieuwe keuken neem dan contact op met Waterink Keukens. U bent uiteraard ook van harte uitgenodigd in onze showroom in Hardenberg.

Neem een kijkje in onze keuken


Op uw gemak onze keukenaanbod bekijken? U bent van harte welkom voor een bezoek aan onze ingerichte showroom. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de mogelijkheden en gaat u vol inspiratie naar huis.

Direct contact