Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Nieuwe keuken in nieuwbouwwoning

U heeft een nieuwe woning gekocht. Een nieuwbouwwoning. Terwijl de bouw van het huis in volle gang is oriënteert u zich op een nieuwe keuken. Waterink Keukens biedt betaalbare keukens in landelijke, stoer landelijke en moderne stijl.

Tijd om te oriënteren

Terwijl de bouw van uw woning in de maak is wilt u graag de nieuwe keuken uitzoeken. Qua planning is het prettig wanneer de oplevering van de woning samenvalt met de plaatsing van de keuken. In gedachten weet u al hoe de keuken ongeveer vorm wilt geven. Nu moet dit van de theorie naar de praktijk. Waterink Keukens gaat met u in gesprek en achterhaalt wat u wilt:

Welke stijl keuken vindt u mooi?

  • Welke keukenapparatuur wilt u in uw keuken?
  • Welke kleuren wilt u in de keuken?
  • Kookt u veel of weinig?
  • Wilt u veel keukenkasten of keukenladen?

Wanneer wij een beeld hebben bij wat u wilt gaan wij aan de slag met een ontwerp voor uw keuken. Deze spreken wij persoonlijk met u door. Op basis hiervan komt u tot een eigen besluit.

Nieuwe keuken in nieuwbouwwoning

Een kijkje in de showroom

Misschien moet u eens inspiratie opdoen door een kijkje te nemen in onze showroom. Wij bieden drie stijlen keukens, namelijk: landelijk, stoer landelijk en modern.

Montage van de keuken

Waterink Keukens staat garant voor een vlotte montage van uw keuken. Op het moment dat wij bij u weggaan is de keuken volledig gemonteerd en gebruiksklaar.

Vragen en tips

Diensten

Contact

Wilt u meer weten over een nieuwe keuken neem dan contact op met Waterink Keukens. U bent uiteraard ook van harte uitgenodigd in onze showroom in Hardenberg.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op