Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Nieuwe keuken Kampen

Wanneer u in de oriënterende fase zit waar het gaat om uw nieuwe keuken kunt u terecht bij Waterink Keukens. Waterink Keukens is actief in Kampen en omstreken en biedt betaalbare keukens.

Standaardkeuken of handgemaakte keuken

Bij Waterink Keukens kunt u terecht voor handgemaakte keukens en standaardkeukens. Het verschil is heel simpel ..

Het grootste verschil zit uiteraard in de prijs-kwaliteitsverhouding. Voor een handgemaakte keuken betaalt u een hogere prijs, daar staat tegenover dat u een kwalitatief hoogwaardige keuken krijgt die speciaal voor u gemaakt is! Voor een standaardkeuken betaalt u minder maar daar zijn de mogelijkheden ook beperkt.

Scherpgeprijsde keukens

Waterink Keukens biedt scherpgeprijsde keukens. Voor een hele schappelijke prijs krijgt u een ‘standaard’ keuken op maat. Klinkt tegenstrijdig ‘een standaardkeuken op maat’. Toch kan dat. Binnen het budget wat u voor ogen hebt komen wij met een ontwerp. Een ontwerp op ‘maat’. Waterink Keukens levert een totaalplaatje. U vertelt uw wensen. Wij maken een ontwerp. Ook de technische realisatie kunt u geheel aan ons overlaten. Wij gaan niet eerder weg of alles is aangesloten. Zodra onze vakmensen de keuken geplaatst hebben, kunt u koken in uw nieuwe keuken.

Keukens tot € 6000

Waterink Keukens biedt keukens in de prijsklasse van 2500 tot 6000 euro. Afhankelijk van de prijs is de keukenapparatuur hierbij inbegrepen. Zo bieden wij bijvoorbeeld keukens aan voor € 6000,-. Dit is inclusief werkblad en vijf apparaten. Ofwel wij hebben voor iedere budget een keuken. Wij denken graag met u mee over de invulling.

Handgemaakte landelijke keukens

Handgemaakte keukens zijn echt handgemaakt. In onze keukenmakerij wordt de keuken van A tot Z geproduceerd door onze vakmensen. Handgemaakt betekent altijd een keuken op maat omdat wij alles precies op maat voor u maken.

handgemaakte-robuuste-keuken

Erkend keukenbedrijf

Waterink Keukens adviseert u ook over:

Vakmanschap staat bij ons voorop maar wij bieden een betaalbare prijs/kwaliteitsverhouding.

Vragen en tips

Diensten

Contact

Wilt u meer weten over een nieuwe keuken neem dan contact op met Waterink Keukens. U bent uiteraard ook van harte uitgenodigd in onze showroom in Hardenberg.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op