Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Nieuwe keuken regio Staphorst

U woont in de provincie Overijssel, in Staphorst of Rouveen? En u bent op zoek naar een kwaliteitskeuken voor een betaalbare prijs? Waterink Keukens ondersteunt u bij het ontwerp en plaatst uw nieuwe keuken.

Standaardkeuken of handgemaakte keuken

Bij Waterink Keukens kunt u terecht voor handgemaakte keukens en standaardkeukens. Het verschil is heel simpel ..

Het grootste verschil zit uiteraard in de prijs-kwaliteitsverhouding. Voor een handgemaakte keuken betaalt u een hogere prijs, daar staat tegenover dat u een kwalitatief hoogwaardige keuken krijgt die speciaal voor u gemaakt is! Voor een standaardkeuken betaalt u minder maar daar zijn de mogelijkheden ook beperkt.

Een greep uit ons assortiment standaardkeukens

Ons album met foto’s rustig doorbladeren? Hier vindt u nog meer standaardkeukens.

Hier vindt u onze handgemaakte keukens

Keukenaccessoires bestellen?

In onze webshop bestelt u talloze keukenaccessoires. Denk bijvoorbeeld aan handgrepen of keukengrepen, knoppen, opbergsystemen, stopcontacten en LED Verlichting voor in de keuken.

Keukenplaatsing Regio Staphorst

Waterink Keukens is actief in de gemeente Staphorst: Hamingen, Den Hulst, IJhorst, Lankhorst¸De Leijen, Punthorst, Rollecate, Rouveen, Slingenberg, Staphorst.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Of u neemt een kijkje in ons showroom in Hardenberg.

Neem een kijkje in onze keuken


Op uw gemak onze keukenaanbod bekijken? U bent van harte welkom voor een bezoek aan onze ingerichte showroom. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de mogelijkheden en gaat u vol inspiratie naar huis.

Direct contact