Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Nieuwe keuken starterswoning

Bij een nieuwe (starters) woning hoort ook een nieuwe keuken. U heeft al een nieuwe woning gekocht. Of deze is aanbouw. U oriënteert zich nu op een keuken. Deze mag niet te duur zijn. Maar de kwaliteit is wel belangrijk. Waterink Keukens biedt betaalbare keukens in starterswoningen.

standaard keuken

Keukens voor starters

Bent u als startende woningkoper op zoek naar een betaalbare keuken passend bij de stijl van uw woning? Dan bent u bij Waterink Keukens aan het juiste adres.

Een keuken hoeft niet duur te zijn

Om meteen maar even een misverstand weg te werken. Mooie keukens hoeven niet belachelijk duur te zijn. Ofwel: mooie keukens zijn betaalbaar. Waterink Keukens biedt goedkope budgetkeukens.

Landelijk, landelijk stoer of modern

Waterink Keukens biedt keukens in drie verschillende stijlen. Namelijk landelijk, stoer landelijk en modern.

 

Uw wensen in kaart

Een mooie keuken begint bij een goed idee. U heeft een bepaalde inrichting in uw hoofd voor jouw starterswoning. Hier moet de keuken op aan sluiten. U heeft de contouren al in uw hoofd. Nu is het zaak om hier vorm aan te geven.

Een kijkje in de keuken

Misschien moet u eens inspiratie opdoen door een kijkje te nemen in onze showroom. Wij gaan samen met u op zoek naar de perfecte indeling. Ook zorgen we dat de kleuren, materialen en achterwand op elkaar aansluiten.

kleuren keuken

Montage

Waterink Keukens staat garant voor een vlotte montage van uw keuken. Op het moment dat wij bij u weggaan is de keuken volledig gemonteerd en gebruiksklaar.

Vragen en tips

Voor vragen en tips kunt u terecht in onze keukenvraagbaak.

Diensten

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op