Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Magnetron kopen? Let hier op!

magnetron kopen

In uw keuken heeft u verschillende apparaten die het bereiden van maaltijden gemakkelijker maakt. Doordat er steeds meer thuis gewerkt wordt en we momenteel dus veel meer thuis zijn, wordt er ook steeds meer gebruik gemaakt van uw kookkunsten en uw apparatuur. Bij het uitzoeken van een nieuwe keuken, maar ook bij het vervangen van uw apparatuur zijn uw wensen wellicht gewijzigd.

Wilt u steeds meer gemak bij het bereiden van uw maaltijden? Uw gezonde maaltijden klaar maken op een makkelijke en snelle manier? Welke magnetron past het beste bij uw kookstijl? Maar hoe kiest u nu het juiste apparaat voor uw kookwensen? Waterink Keukens helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Welke soorten magnetrons zijn er?

Het assortiment magnetrons is in te delen in 3 groepen, afhankelijk van de belangrijkste functie van het apparaat, bedieningsgemak en de ruimte die u heeft in uw keuken. Deze functies verschillen van opwarmen en ontdooien, bakken en/of stomen van gerechten.

Solo-magnetron:
De solo-magnetron heeft alleen een magnetronfunctie. Een prima keus als u geen ovenfuncties nodig hebt. Of wanneer u de magnetron in combinatie met een traditionele oven gebruikt. Een solo-magnetron is voor het opwarmen en ontdooien van gerechten.
U kunt uw gezonde maaltijden opwarmen, uw boterham ontdooien of een lekkere beker warme chocolademelk maken.

Combi-magnetron:
Met een combi-magnetron kiest u voor een magnetron met ovenfuncties. Deze is uitermate geschikt als u voornamelijk de magnetron functies gebruikt en af en toe een oven nodig hebt. Ook is dit een slimme keus als u weinig ruimte heeft voor twee apparaten in uw keuken. Een combi-magnetron heeft een draaiplateau, hierin kunt u opwarmen, ontdooien, bakken en grillen.

Oven met magnetronfunctie:
Een oven met magnetronfunctie heeft als belangrijkste gebruik de oven, voor het bereiden van heerlijke ovenschotels, bakken van taarten en (zelfgemaakte) pizza’s. Hierin passen grote (rechthoekige) schalen. Een groot voordeel hierbij is dat u meerdere gerechten op meerdere niveaus kunt plaatsen in uw oven. Een oven met magnetronfunctie heeft een roterende magnetron-antenne in plaats van een draaiplateau. Voor het verwarmen en ontdooien.

Pelgrim 3-in-1 oven:
Uitgebreid koken? Snel en makkelijk, en bovendien gezond! Kies dan voor een Pelgrim 3-in-1 oven. Dit is een magnetron, bakoven én stoomoven in één! Deze alleskunner voor in uw keuken kan stomen, bakken, opwarmen, ontdooien, borden verwarmen en heeft talloze automatische programma’s voor het bereiden van uw maaltijden. En deze 3-in-1 oven is bovendien slim, praktisch en ruimtebesparend voor in uw keuken.

Gelijkmatig verwarmen of niet?

In een magnetron worden producten ontdooid of opgewarmd door microgolven. Doordat een magnetron gebruik maakt van microgolven in combinatie met een draaiplateau komt het soms voor dat de binnenkant van een product nog niet ontdooid of opgewarmd is, terwijl de buitenkant dit al wel is. Er ontstaat geen gelijkmatige verwarming, de microgolven verwarmen het product met tussenpozen op.

Door magnetrons te gebruiken met inverter-techniek, ontstaat er een constante verwarming. De inverter regelt het vermogen, zodat alleen het vermogen wordt afgegeven wat nodig is. Zonder onderbreking van microgolven wordt een gerecht gelijkmatig ontdooid of verwarmd van binnen én buiten. Deze magnetrons hebben geen draaiplateau.

Functioneel Design magnetrons

Waterink Keukens levert magnetrons van Pelgrim die voorzien zijn van inverter-techniek. Deze apparaten kenmerken zicht door een fraai design, eenvoudige bediening en hebben automatische programma’s. De gehele lijn apparaten is verkrijgbaar in vlekvrij RVS en in matzwart.

Perfecte combinatie van Pelgrim

De Mooi Samen ovenlijn van Pelgrim bestaat uit serie magnetrons, combi-magnetrons, ovens, combi-stoomovens, 3-in1 ovens, warmhoudlades en accessoirelades die perfect met elkaar te combineren zijn. U creëert een prachtig effect in uw keuken dankzij een perfecte uitlijning van bediening tot handgreep. U kunt kiezen uit twee designkleuren; matzwart en RVS. En uit drie displaysoorten; TFT display met centrale bedieningsknop, 2-knopsbediening met een groot LED display of een kleinere variant hiervan. De warmhoudlades en accessoirelades zijn ideaal om uw serviesgoed voor te verwarmen en uw kookgerei op te bergen.

Door meerdere apparaten te combineren ontstaat er een prachtig panorama-effect in uw keuken. Bent u op zoek naar een praktische en efficiënte oplossing voor in uw keuken?
Heeft u advies nodig over de keuze van een magnetron? Wij geven advies op maat, zelfs bij u thuis!

Neem contact op