Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

After Summer Specials van vtwonen

Deze nazomer ook bij Waterink Keukens: de After Summer Specials van vtwonen tegels by Douglas & Jones. Van 15 september t/m 30 november 2020 krijgt u bij aankoop van minimaal 45 m2 aan geselecteerde actietegels een vtwonen cadeaukaart t.w.v. maar liefst € 300,- cadeau.

Vier verschillende series

Tijdens de After Summer Specials profiteert u bij aanschaf van de tegelseries Composite, Classic, Mold en Blancs van vtwonen tegels by Douglas & Jones. Vier verschillende tegelseries die op elke plek in uw huis meer dan welkom zijn! Zowel op de vloer als op de wand. Want welke tegelstijl u ook kiest: alle series zijn overal toepasbaar, ook in uw badkamer en keuken.

U kunt kiezen uit de robuuste uitstraling van de serie Composite, de karaktervolle betonserie Mold, het klassieke marmerpatroon van de serie Classic óf juist de natuurgetrouwe houtpatronen van de gloednieuwe serie Blancs. Ook bijzonder: mix & match juist de verschillende series in uw persoonlijke stijl. Zo geeft u uw huis in één klap een bijzondere uitstraling!

vtwonen shop

En maak uw nieuwe woonkamer, badkamer of keuken deze nazomer dus helemaal af met de leuke items uit van vtwonen! VTWonen heeft een enorm groot aanbod voor uw interieur in hun webshop staan waardoor u geïnspireerd wordt. En met het gratis shoptegoed kunt u dus kiezen uit de leukste woonitems om uw huis helemaal af te maken. 

Meer weten over deze leuke actie? Kom dan langs in onze showroom.