Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Waterink Keukens & Interieur, meer dan gewoon een keuken!

De keuken. Het kloppend hart van je huis. Hier wordt gekookt, gepraat, gegeten, getroost, gelachen en gehuild. Hier worden plannen gesmeed, problemen opgelost, fijne herinneringen opgehaald en dromen gedroomd.
Geen wonder dat Waterink Keukens & Interieur dan om de hoek komt kijken. Zij snappen als geen ander hoe belangrijk de keukentafel is, tenslotte zijn zij daar ooit zelf hun bedrijf begonnen.
Een klein, hecht familiebedrijf met een groot hart voor alles wat met keukens en interieurbouw te maken heeft. De persoonlijke benadering, grenzeloze productafmetingen en service met een hoofdletter S, maakt hen Waterink Keukens & Interieur. Meer dan gewoon een keuken!

Wash & Laundry

Waterink Keukens & Interieur gaat graag een stapje verder. Dat je hier jouw droomkeuken vindt, compleet op maat gemaakt en voorzien van alle luxe die je maar wenst, dat is natuurlijk geen verrassing. Maar wat dacht je van je bijkeuken? De plek in huis waar je je was doet, je boodschappen opbergt en je sportspullen bewaart. Wát een binnenkomer als diezelfde bijkeuken naadloos aansluit bij je (woon)keuken. Waterink Keukens & Interieur gaat graag met jou om de tafel om te kijken welke mogelijkheden er in jouw situatie zijn. Samen plannen maken om uiteindelijk tot een prachtig, op maat gemaakte wash & laundry kastenwand te komen. Het resultaat? Een kwalitatief perfecte en geordende bijkeuken. Waar je jarenlang plezier aan zult beleven.

Wash & Laundry

Cinewalls

Een keukenbouwer. Die beschikt over creatief inzicht, heeft de beschikking over benodigde materialen, meet met alle maten en zorgt ervoor dat de creatie die keuken heet, perfect passend in jouw huis geplaatst wordt. Maar waarom zou je je, met al die kwaliteit in huis, dan beperken tot keukens alleen? Dat vinden ze bij Waterink Keukens & Interieur nou ook. En daarom maken ze met liefde prachtige kastenwanden. Cinewalls waar media zoals je televisie en bijvoorbeeld een sfeerhaard in verwerkt kunnen worden. Perfect ingemeten en strak afgewerkt.
Trek de sfeer van je keuken door in de rest van je huis. Dat creëert rust en eenheid. En, niet onbelangrijk, zo ben je verzekerd van niets anders dan topkwaliteit. In je hele huis.

cinewall

Gewoon snel geleverd

Vandaag besteld, morgen geleverd. Voor veel mensen een grote wens, maar geen realiteit. Hand- en op maat gemaakte producten kosten nu eenmaal tijd. Maar levertijden van zes maanden en langer zijn eerder regel dan uitzondering. Dat moest anders kunnen, vonden ze bij Waterink Keukens & Interieur. Daarom hebben zij onlangs hun machinepark uitgebreid! Met de komst van een nieuwe geavanceerde machine zijn zij in staat om jouw tafel, jouw keuken of jouw kastenwand sneller te leveren. De beste kwaliteit in zes tot acht weken bij jou thuis afgeleverd. Service met een hoofdletter S, Waterink Keukens & Interieur noemt dat: gewoon doen!

Stenen sfeermakers

De keuken, de badkamer, de bijkeuken of de living, allemaal ruimtes die een druppel of een spetter moeten kunnen verdragen. Maar het oog wil natuurlijk ook wat! Waterink Keukens & Interieur heeft hun collectie wand- en vloertegels uitgebreid. Om je een zo goed mogelijk beeld te geven van de ruime collectie èn je de sfeer te laten proeven van wat er allemaal mogelijk is op het gebied van wand- en vloertegels, hebben zij een in-house showroom gecreëerd. Met één blik weet je het zeker: je wilt een tegelvloer. Geen twijfel mogelijk. Alhoewel… er moet natuurlijk nog wel een keuze gemaakt worden. Welke tegel wordt het?