Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Waterink Keukens verhuist

Waterink keukens verhuist

Eindelijk is het dan zover. Na enkele weken overleg, ideeën en onderhandelingen, kunnen wij mededelen dat wij het oude Poppodium hebben gekocht.

Waterink Keukens is de laatste jaren uit haar jasje gegroeid en de huidige locatie biedt geen uitbreidingsmogelijkheid. Hierdoor waren wij genoodzaakt om uit te kijken naar een andere locatie. Na enkele jaren zoeken hebben wij ons nieuwe onderkomen gevonden. Het pand aan de Jan Weitkamplaan 14 te Hardenberg biedt ons de gelegenheid te groeien naar maar liefst 2500 m2. Waardoor wij in staat zullen zijn om alle facetten aan te bieden op gebied van keukens, keukenmontage en interieurbouw.

Niet te bevatten

Het is voor ons een hele uitdaging om de inrichting te krijgen zoals we dat voor ogen hebben. Amper 3 weken geleden hebben wij te horen gekregen dat alle partijen akkoord waren gegaan met de aankoop van Podium. Voor ons is het niet te bevatten dat wij vrijdag 29 juni officieel de sleutel overhandigd hebben gekregen. Onze dank gaat hiervoor uit naar alle betrokken partijen. Oók deze hebben er alles aan gedaan om dit mogelijk te maken.

Verbouwing van Poppodium tot Keukenspecialist

Waterink Keukens zal Waterink Keukens niet zijn als de werkhandschoenen niet meteen uit de kast worden gehaald. Muren zullen worden gesloopt en nieuwe ruimtes zullen worden gecreëerd. Vloeren en plafonds worden gerenoveerd. Alle werkzaamheden omtrent Waterink Keukens 2.0 zal worden gedeeld via onze nieuwe website en socialmedia. Hou onze website en Facebookpagina goed in de gaten. Regelmatig wordt u op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen omtrent de bouw en verbouw van onze nieuwe locatie.