Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Ontkalken Quooker of heetwaterkraan?

Quooker ontkalken? Voor het behoud van uw Quooker of heetwaterkraan is het belangrijk dat deze ontkalkt wordt. In dit artikel vindt u handige tips en adviezen.

Kalkaanslag Quooker

Net als bij een gewone kraan heeft de Quooker te maken met kalkaanslag. U kunt met enige regelmatig de kalkaanslag verwijderen. Na verloop van tijd is het zaak het filterpatroon te vervangen.

Perlator of kraanzeefje ontkalken

De perlator of het kraanzeefje moet regelmatig ontkalkt worden. Dit kan simpelweg door de metalen huls (dit vindt u aan het uiteinde van de uitloop) los te draaien en in schoonmaakazijn te leggen. Na een tijdje kunt u de kalk eraf zeven en de perlator weer vastdraaien op de kraan.

Filterpatroon vervangen

Gemiddeld gezien moet één keer in de vijf jaar het filter vervangen worden. Dit is iets wat u zelf kunt doen. Mocht het nodig zijn dat kunnen wij dit ook voor u uitvoeren.

Quooker in uw keuken

Waterink Keukens verzorgt de complete keukeninrichting van uw keuken. Van ontwerp tot oplevering. Een Quooker is een onderdeel hiervan. Tegenwoordig leveren wij in de meeste keukens een Quooker.

Veel gelezen artikelen

Diensten

Meer weten?

Neem nu vrijblijvend contact met ons op.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op