Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Quooker Flex

Wilt u de Quooker Flex in uw keuken laten installeren? Quooker bewerkstelligde al een échte revolutie op het vlak van keukengereedschap dankzij de mogelijkheid om meteen kokend water uit de kraan te krijgen. Hier houdt het echter niet op: dankzij een flexibele slang die in de uitloop van de kraan zit – bruikbaar voor zowel warm als koud water – reikt de kraan nu nog veel verder. De Quooker Flex is een ideale tool voor wie comfortabeler in de keuken wil staan!

Quooker Flex in keuken

De Quooker Flex

De keuken netjes houden is een heuse uitdaging, en de Quooker FLEX voldoet dan ook aan alle noden. Sla wassen en de spoelbak schoonmaken gebeuren in een mum van tijd dankzij de revolutionaire keukenslang. De uitbreiding is voorzien van alle eigenschappen waar de Quooker over beschikt – net zoals ook het moderne design terugkomt in deze tool – en kan verkregen worden in twee uitvoeringen – roestvrij staal en chroom – met ronde uitloop.

Daarbij maakt een kokend-waterstop het gebruik van de FLEX nog veiliger: het hete water kan immers enkel gebruikt worden als de speciale dubbeldruk-draaiknop ingedrukt wordt, en de unieke uitloop van de kraan verhindert dat de buitenkant van de FLEX te warm wordt. De volgende voordelen maken het gebruik van de FLEX nog meer dan waard.

Een nieuw reservoir voor de Flex

De Quooker Flex is daarbij voorzien van een ander reservoir. Ook is de de verbinding tussen kraan en reservoir is volledig aangepast. Quooker denkt vooruit: de vernieuwingen werden dan ook aangebracht om toekomstige updates eenvoudiger te maken. Als u uw Quooker kraan al hebt aangesloten en over wil stappen naar de Quooker FLEX, dan is een vervanging van het reservoir dus ook nodig.

Lees ook: Waterkoker vs Quooker?

Nog eenvoudiger groenten wassen

Groenten waar zand of aarde aan zit: het schoonmaken ervan lukt dan wel met een gewone kraan maar dankzij de FLEX is het nog nét iets eenvoudiger om alle moeilijk bereikbare plaatsen te wassen.

Het schoonmaken van de spoelbak

Vastplakkende blaadjes of etensrestjes in de spoelbak geven meteen een minder verzorgde uitstraling aan de keuken. De Quooker FLex is echter ook meester in het snel wegspoelen van alle soorten vuil richting de gootsteen, zodat u in geen tijd weer van een schone keuken kan genieten!

Veiligheid van de quooker

De Quooker Flex is een veilig systeem. Dit blijkt uit de volgende maatregelen:

  • Wanneer u kokend water tapt en u trekt aan de flexslang dan stopt de kraan met het geven van kokend water.
  • Gebruikt u warm (heet) water en komt er daarna iemand die niet weet dat u warm water hebt gebruikt dan kan hij zich nooit aan kokend water bezeren. In de Quooker Flex lopen twee leidingen door de hals. Eén voor kokend water en één voor de mengkraan. Hiermee voorkomt u ongelukken (zeker met kleine kinderen in huis).

Lees ook: Is een quooker veilig?

Voor het grote geschut

Een te kleine afwasbak in de keuken is een vervelende zaak: groot keukengereedschap zoals wokpannen of soepketels kunnen nauwelijks goed afgewassen worden doordat de kraan vastzit en vragen dan ook heel wat tijd. De soepele FLEX-slang kan echter in alle richtingen gebruikt worden zodat u met de waterstraal écht overal aankunt en zelfs het grootse keukengereedschap snel weer de kast in kan.

Quooker Flex RVS

Quooker Flex RVS

De planten water geven

Waarom de FLEX niet gebruiken om de plantjes op de vensterbank water te geven? Het water op de aarde van een bloempot mikken zonder de bladeren te beschadigen is met een gewone kraan een hele opgave, maar de FLEX houdt van precisiewerk. Zo kunt u tijdens het koken ook nog eens de bloemen water geven: van multifunctioneel gesproken!

De Quooker Flex in uw keuken?

Waterink Keukens is gespecialiseerd in het vakkundige ontwerp en plaatsing van uw keuken. Wanneer u een keuken wilt kopen kunt u terecht in onze showroom. Onder het genot van een bak koffie of thee gaan wij samen uw ideale keuken ontwerpen. Hierbij nemen we alle mogelijke elementen mee (zoals de Quooker Flex).

Diensten

Meer weten?

Neem nu vrijblijvend contact met ons op.

Neem een kijkje in onze keuken


Op uw gemak onze keukenaanbod bekijken? U bent van harte welkom voor een bezoek aan onze ingerichte showroom. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de mogelijkheden en gaat u vol inspiratie naar huis.

Direct contact