Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Renovatie en aanschaf keuken Almelo

Op zoek naar een betaalbare keuken in de regio Almelo? Of misschien wilt u juist een keuken op maat? Dan biedt Waterink Keukens voor u de oplossing! Wij leveren budgetkeukens en handgemaakte keukens. Dat betekent voor elke liefhebber een passende keuken. Ook kunnen wij voor u de renovatie van uw keuken voor u realiseren, denkt u bijvoorbeeld aan het overspuiten van de keukenkastjes, een nieuw aanrechtblad plaatsen of nieuw apparatuur plaatsen.

Een passende kookplaat: gas

Wanneer u kookt op een gaskookplaat gaat energie makkelijk verloren. Bij de eerste aanschaf is gas vaak makkelijker.

De voor- en nadelen van koken op gas.

Inductiekookplaat

Wanneer u kookt op een inductiekookplaat blijft energie makkelijk behouden. Omdat slecht het gedeelte waar de pan staat verwarmt wordt.

De voor- en nadelen van koken op een inductiekookplaat.

Keramische kookplaat

Wanneer u kookt op een keramische kookplaat is het belangrijk dat pannen egaal zijn. Zodat je zo zuinig mogelijk met energie omspring.

De voor- en nadelen van koken op een keramische kookplaat.

Stijl keuken

Waterink Keukens biedt keukens in verschillende stijlen: Landelijke stijl, Moderne stijl en stoer landelijke stijl.

Onze showroom

Waterink Keukens beschikt over een showroom waar u ideeën kunt opdoen. En graag adviseren wij u. Immers een keuken bestellen via internet is niet de manier. Goed luisteren, duidelijk krijgen wat uw keukenwensen zijn en daarna een ontwerp maken voor uw keuken wat geheel aan uw eisen voldoet: onze vakmensen hebben er hun werk van gemaakt.

Diensten

Contact

Wilt u meer weten over een nieuwe keuken neem dan contact op met Waterink Keukens. U bent uiteraard ook van harte uitgenodigd in onze showroom in Hardenberg.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op