Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Renovatie keuken Flevoland

Waterink Keukens verzorgt uw volledige keukenrenovatie in Flevoland. In Lelystad, Almere, Zeewolde, Emmeloord en Dronten.

Dit valt onder renovatie van de keuken

Wanneer u de renovatie van uw keuken door Waterink Keukens uit wilt laten voeren kunt u bij ons terecht voor:

De keuken renoveren

Er zijn verschillende redenen om de keuken te renoveren. Wij zetten voor u op een rij:

Brandschade

Soms ontstaat brandschade in uw keuken. Door onvoorzichtig om te gaan met het gasfornuis bijvoorbeeld. Uw keuken kan lelijk beschadigen. U hoeft niet een geheel nieuwe keuken te laten plaatsen. U kunt het bestaande onderdeel laten vervangen of overspuiten. Zo ziet u niks terug van de schade.

Waterschade

Keukendeuren en keukenladen kunnen beschadigen door water. Waterschade dus. Het materiaal gaat kapot of ziet er niet meer netjes uit. In dat geval kiest u voor keukenrenovatie. De beschadigde onderdelen worden hersteld of overgespoten.

overspuiten keuken

Keukenfolie laat los

Soms laat de folie van de keukenkasten en deuren los. In dat geval kunt u kiezen voor keukenrenovatie. Waterink Keukens herstelt de schade van de kapotte onderdelen. Of wellicht kiest u voor een grondige renovatie en neemt u alle keukenkasten en laden mee in de renovatie.

Een nieuwe aanblik

U hebt al jaren dezelfde keuken en wilt deze opknappen. Met keukenrenovatie geeft u de keuken een flinke opknapbeurt. U herkent de keuken na afloop niet weer. De schadeplekken worden hersteld. U kunt kiezen voor een andere kleur. Onze ervaring: de keuken lijkt als nieuw!

Achterwand keuken renoveren

Waterink Keukens kan voor u de achterwand van de keuken vervangen. Zo krijgt uw keuken een vernieuwde aanblik zonder dat de volledige keuken vervangen hoeft te worden.

Contact

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op