Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Renovatie keuken Ommen

Waterink Keukens verzorgt keukenrenovatie in Ommen. Door de keuken te renoveren kunt u deze een volledige aanblik geven of eventuele schade wegwerken zodat de keuken als vanouds oogt.

Een nieuwe aanblik

U hebt al jaren dezelfde keuken en wilt deze opknappen. Met keukenrenovatie geeft u de keuken een flinke opknapbeurt. U herkent de keuken na afloop niet weer. De schadeplekken worden hersteld. U kunt kiezen voor een andere kleur. Onze ervaring: de keuken lijkt als nieuw!

spuiten

Een nieuwe keuken of renoveren?

U weet niet of u een nieuwe keuken moet laten plaatsen of dat u de keuken wilt laten renoveren. Waterink Keukens komt bij u langs. En voorziet u graag van advies.

Budgettechnisch interessant

Wanneer u geen duizenden euro’s wilt investeren in een nieuwe keuken dan is het overspuiten of schilderen van de keuken een reële optie. Voor minder geld krijgt uw keuken een nieuwe, frisse uitstraling.

Kiest u voor keukenkasten of keukenladen?

 De juiste keuken kiezen

U kunt natuurlijk heel gemakkelijk eerst een offerte aanvragen om zo een globaal beeld te krijgen van de mogelijkheden en de prijzen. Wij Wij raden u echter ook aan om een kijkje te komen nemen in onze showroom. Proeven en ervaren is essentieel bij de keuze voor een nieuwe keuken. Het is dan beter even wat tijd te investeren zodat u de juiste en weloverwogen beslissing neemt.

Contact

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op