Keuken sportkantine | Levering en montage

Als voetbalvereniging hebt je een nieuwe clubhuis neergezet? Je verbouwt de bestuurskamer? Of de kantine? Hier hoort ook een nette keuken bij? Zodat je bezoekers en bestuursleden van andere verenigingen netjes kunt ontvangen. Waterink Keukenmakerij plaatst jouw sportkantine naar wens.

Kantine in de clubkleuren

De wensen voor een keuken zijn verschillend. Vaak kiest men voor een standaardkeuken in basic kleuren. Maar in een sportkantine kiest men ook vaak voor clubkleuren. Rood-zwart, groen-wit, zwart-geel, rood-wit. Niks is onmogelijk wanneer je een Jepp keuken aanschaft.

Landelijk, landelijk stoer of modern

Waterink Keukenmakerij biedt in basis drie stijlen keukens:

Landelijke standaard of budgetkeuken  Moderne standaard of budgetkeuken  Stoer landelijke standaard of budgetkeuken

Montage en plaatsing

Waterink Keukenmakerij onderscheidt zich door een snelle, nette en volledige aflevering van het project. Dit kenmerkt zich in een aantal uitgangspunten:

Opgeleverde keuken

Onderstaand vindt je een voorbeeld van een sportkantine die Waterink Keukenmakerij heeft opgeleverd.

Renovatie van de sportkantine

Soms is renovatie van een keuken noodzakelijk. Dit kan wanneer er sprake is van:

Brandschade door onvoorzichtheid of door onvoorziene omstandigheden kan de sportkantine ernstig aantasten.

Brandschade in de keuken?

Keukendeuren en keukenladen kunnen beschadigen door water. Waterschade dus. Het materiaal gaat kapot of ziet er niet meer netjes uit.

Waterschade in de keuken?

Soms laat de folie van de keukenkasten en deuren los.

Loslatende keukenfolie?

Waterink Keukenmakerij herstelt de schade van de kapotte onderdelen. Of wellicht kiest je voor een grondige renovatie en neemt je alle keukenkasten en laden mee in de renovatie.

Keukenaccessoires bestellen?

In onze webshop bestel je talloze keukenaccessoires. Denk bijvoorbeeld aan handgrepen of keukengrepen, knoppen, opbergsystemen, stopcontacten en LED Verlichting voor in de keuken.

Diensten

Contact

Wil je meer weten over een nieuwe keuken neem dan contact op met Waterink Keukenmakerij. Je bent uiteraard ook van harte uitgenodigd in onze showroom in Hardenberg.

 

 

Zet nu de eerste stap

Wil jij graag een voorstel ontvangen voor jouw keuken? Zet nu de eerste stap en vraag vrijblijvend informatie aan.

Neem direct contact op

 

Waterink Keukenmakerij | Handelsstraat 3a | 7772 TS Hardenberg | Tel: 0523 216 992 | info@waterinkkeukens.nl | Algemene voorwaarden | Retourprocedure | sitemap | contact | privacy hoger in Google dotsolutions