Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Stoer, landelijke keuken

Een stoer, landelijke keuken zit qua stijl tussen de landelijke en de moderne keuken in. Hout is het materiaal wat het meest voorkomt bij stoer landelijke keukens. Vaak kiest men voor robuust materiaal, eerlijk materiaal. Waterink Keukens ontwerpt en plaatst uw keuken.

Modern of landelijke keuken

Het mooie van de ‘stoer, landelijke‘ stijl is dat u diverse kanten op kunt. Houdt u van de moderne inslag dan gaat u die kant op. Toch liever een landelijke insteek. Geen probleem. De basis blijft ‘stoer’, vaak afgewerkt met hout. De afwerking oogt vaak niet glad. Juist niet, omdat dit zo past in de stoer landelijke keuken.

keukengezochtdalen

Stoer, landelijke keukens een trend

Waterink Keukens ervaart dat de stoer, landelijke keukens op dit moment een trend zijn. Ruwe materialen in combinatie met een strakke belijning vallen in de smaak bij veel mensen. Ook de greeploze keuken past uitstekend in dit assortiment.

Keuken op maat

Wanneer u maar weinig ruimte tot uw beschikking heeft maken wij een kleine keuken op maat. Binnen de mogelijkheden die er zijn gaan wij samen met u op zoek naar de meeste praktische invulling.

Ergonomie keuken

De ergonomie is van belang bij het werken in de keuken. Wanneer u te lang bent om in een standaardmaat keuken te werken kunnen wij een verhoogde keuken plaatsen.

Algemene informatie

Hieronder vindt u algemene informatie met betrekking tot de levering en de voorwaarden van Waterink Keukens.

Verwijdert Waterink Keukens de oude keuken?
Indien u dit wenst verwijderen wij voor u de oude keuken. Hiervoor rekenen wij een standaardvergoeding.

Worden de oude keukenmaterialen door Waterink Keukens afgevoerd?
In principe verzorgt Waterink Keukens de afvoer van oude keukenmaterialen.

Sluit Waterink Keukens het water en de electriciteit aan?
Ja wij ontzorgen u van A tot Z. Dit betekent dat wij de keuken gebruiksklaar afleveren. Op het moment dat wij bij u van het terrein afrijden kunt u aan de slag in de keuken.

Wat is de gemiddelde levertijd van een keuken?
Gemiddeld streven wij naar een levering tussen 4-6 weken.

Binnen welke periode kan ik een offerte verwachten?
Doorgaans spreken wij met u als klant af wanneer de offerte klaarligt en toegelicht kan worden. Wij streven ernaar binnen een week een passende offerte te doen.

Geeft Waterink Keukens garantie op keukens?
Op de keukens in ons assortiment bieden wij vijf jaar garantie.

Aanschaf stoer, landelijke keuken

Waterink Keukens ondersteunt u bij de aanschaf van uw stoer, landelijke keuken. Wij ontzorgen u van A tot Z. Vanaf ons eerste contact, via de site of uw bezoek aan onze showroom, tot het ontwerp en de plaatsing van uw keuken. Hoe wij ons onderscheiden van de concurrentie? In prijs en kwaliteit. Wij bieden simpelweg keukens in de lagere prijsklasse. Maar wij staan voor kwaliteit en goede service.

Vragen en tips

Diensten

Contact

Bent u geïnteresseerd? Of heeft u vragen? Neem nu contact met ons op.

Neem een kijkje in onze keuken


Op uw gemak onze keukenaanbod bekijken? U bent van harte welkom voor een bezoek aan onze ingerichte showroom. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de mogelijkheden en gaat u vol inspiratie naar huis.

Direct contact