Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Te weinig opbergruimte in de keuken

Te weinig opbergruimte in de keuken is één van de grootste keukenergernissen. Hoe kunt u dit voorkomen?

handgrepen-keuken

Praktische opbergruimte

U heeft een keuken gekocht en dan blijkt na verloop van tijd dat u niet voldoende opbergruimte in de keuken hebt. Het is één van de grootste keukenergernissen. Regelmatig horen wij klanten zeggen dat: ‘in de nieuwe keuken in elk geval voldoende praktische opbergruimte opgenomen dient te worden.’

Moet er een nieuwe keuken aangeschaft worden?

Nee, bij een tekort aan opbergruimte hoeft u niet direct een nieuwe keuken aan te schaffen. Soms is het met een simpele aanpassing al opgelost. U heeft een aantal praktische opties:

  • Aanschaf van opbergbakken of opbergsystemen die u in keukenkastjes kunt gebruiken waardoor spullen efficiënter opgeborgen kunnen worden.
  • Gebruik van kruidenrekjes in kasten waardoor het inruimen van kruiden minder ruimte in beslag neemt. Bijkomend voordeel is dat het makkelijker is de kruiden te pakken die u zoekt.

In onze webshop vindt u handige opbergsystemen of kruidenrekjes voor in de keuken.

Het uitbreiden van de keuken

Het uitbreiden van de keuken is ook een optie om meer ruimte te creëren. Voorwaarde is uiteraard dat u ruimte hebt voor uitbreiding. Zo is het mogelijk om:

  • Het aanrechtblad te verlengen en hier kastruimte (opbergruimte) onder te plaatsen.
  • Kasten bij te plaatsen. Hier is veel mogelijk qua kleur en vormgeving. U kunt bij ons altijd informeren naar de mogelijkheden.

Aanschaf van de keuken

Zit u in de oriënterende fase als het gaat om de aanschaf van een nieuwe keuken? Dan is het raadzaam goed na te denken over de indeling van de keuken. Te vaak horen wij achteraf dat klanten ontevreden zijn over de onlogische indeling.

De bijdrage van Waterink Keukens

Waterink Keukens heeft jarenlange ervaring in de keukenbranche. Wij hebben al heel veel keukens en keukenindelingen voorbij zien komen. Deze ervaring delen wij graag om te voorkomen dat u zich achteraf aan uw eigen keukenindeling ergert. Wij komen bij u thuis (indien gewenst) om te bekijken om een analyse te maken van de situatie. Van hieruit brengen wij een passend advies uit.

Veel gelezen artikelen

 

Diensten

Contact

Heeft u vragen, neem contact met ons op.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op