Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Te weinig ruimte op uw kookplaat?

Ondervindt u problemen met de ruimte op uw kookplaat? Dan bent u bij Waterink Keukens aan het juiste adres voor een advies op maat. Er zijn steeds meer mogelijkheden en vernieuwingen op het gebied van koken.

hg6471mba-64cm-breed

Inductiekoken is daar één van. Steeds meer huishoudens zijn op zoek naar mogelijkheden om van het gas af te komen. En dan moet de keuze voor een kookplaat wel passen. Heeft u een ruime keuken, dan is het logisch dat u meer keuze mogelijkheden heeft dan met een kleinere keuken. Maar hoe zorgt u ervoor dat u voldoende ruimte om te koken overhoudt in een kleine keuken?

Herkent u dit?

  • U hebt drie of vier pannen op de kookplaat staan en eigenlijk past het niet goed.
  • U dacht dat uw vijfpitskookplaat groot genoeg was maar dit blijkt toch niet zo te zijn.
  • De pit in de midden van de vijfpitskookplaat is niet zo handig als dat het leek te zijn.
  • U merkt dat u uw kookplaat niet optimaal kunt benutten?

Is uw kookplaat te klein?

Vraag ons eens naar de mogelijkheden. Wij meten graag voor u de ruimte op en bekijken welke opties er zijn om u het koken een stuk gemakkelijker te maken.

Een kookplaat met wokbrander

Er is een tijd geweest dat een kookplaat met wokbrander helemaal hot was. ‘Iedereen’ was van plan te gaan wokken, maar het dagelijks gebruik van de wokbrander bleek achteraf toch minder te zijn dan verwacht. Bovendien hoeft het niet altijd zo te zijn dat de wokbrander in het midden meer ruimte geeft om te kunnen koken. Sterker nog, in de meeste gevallen is een vierpits kookplaat ruimer. In bepaalde gevallen blijkt het minder praktisch te zijn dan vooraf gedacht. Toch zijn er voldoende kookplaten die wel aan uw wensen voldoen. Maar het valt en staat met de ruimte die u heeft in uw eigen keuken. Vraag ons eens naar de mogelijkheden.

De kookplaat die bij u past.

Voordat u begint aan een nieuwe kookplaat, denk dan eerst even aan het volgende:

  • Welke pannen gebruikt u doorgaans?
  • Voor hoeveel personen kookt u regelmatig?
  • Welke ruimte kan ik gebruiken om te koken?

Op basis van bovenstaande gegevens kunnen wij u adviseren.

Neem een kijkje in onze keuken


Op uw gemak onze keukenaanbod bekijken? U bent van harte welkom voor een bezoek aan onze ingerichte showroom. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de mogelijkheden en gaat u vol inspiratie naar huis.

Direct contact