Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Veranderen en wijzigen keukenindeling

Is het mogelijk om de bestaande keukenindeling te veranderen zodat u meer opberg- of kookruimte in de keuken creëert?

Een onlogische keukenindeling

Eén van de meest gehoorde keukenergernissen die Waterink Keukens tegenkomt is ‘een onlogische indeling van de keuken’. Verkeerd geplaatste kasten, te weinig bewegingsruimte, te kleine kookpitten en een tekort aan opbergruimte zijn mankementen die zich voordoen in een onlogische keukenindeling.

Moet ik een nieuwe keuken kopen?

Nee, om de keukenindeling te wijzigen is het niet noodzakelijk om een nieuwe keuken te kopen. Dit is uiteraard wel afhankelijk van de gewenste wijzigingen. Wanneer de wijzigingen dermate groot zijn dat de kosten van renovatie, de kosten van een nieuwe keuken overtreffen kunt u beter kiezen voor het plaatsen van een nieuwe keuken. Dit raden wij ook zeker aan bij keukens ouder dan tien jaar.

witte landelijke keuken

Uit de praktijk

Wij geven u het voorbeeld uit de praktijk van een klant waarbij de helft van de kasten en het aanrechtblad vervangen moest worden. In deze situatie hebben wij de klant geadviseerd voor een nieuwe keuken te kiezen. De kosten liggen hoger maar de klant had wel een keuken die precies naar wens was.

Neem direct contact op

Wijzigingen in de keukenindeling

Wij geven u enkele voorbeelden waaruit blijkt hoe een bestaande keukenindeling aangepast kan worden. Dit kan door:

  • De spoelbak te verplaatsen.
  • De kookplaat te wijzigen en/of te verplaatsen.
  • Meer kastruimte in de keuken te creëren.
  • Het aanrechtblad te verlengen.
  • De keuken uit te breiden.

De bijdrage van Waterink Keukens

Waterink Keukens heeft jarenlange ervaring in de keukenbranche. Wij hebben al heel wat keukens en keukenindelingen voorbij zien komen. Deze ervaring delen wij graag om te voorkomen dat u zich achteraf aan uw eigen keukenindeling ergert. Wij komen bij u thuis (indien gewenst) om te bekijken om een analyse te maken van de situatie. Van hieruit brengen wij een passend advies uit.

Verwante informatie keukenindeling

Diensten

Contact

Wilt u meer weten over een nieuwe keuken neem dan contact op met Waterink Keukens. U bent uiteraard ook van harte uitgenodigd in onze showroom in Hardenberg.

Neem een kijkje in onze keuken


Op uw gemak onze keukenaanbod bekijken? U bent van harte welkom voor een bezoek aan onze ingerichte showroom. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de mogelijkheden en gaat u vol inspiratie naar huis.

Direct contact