Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Verlichting en lampen keuken kapot

Is de LED- of halogeenverlichting in uw keuken kapot? Doen de lampen het niet meer? Voor advies kunt u terecht bij Waterink Keukens.

Verlichting in de keuken

Kapotte verlichting

Kapotte verlichting kan praktisch behoorlijk in de weg zitten tijdens werkzaamheden in de keuken. In de praktijk blijkt dat LED verlichting gemiddeld langer meegaat dan halogeenverlichting. LED verlichting gaat zo’n 5000 lichturen mee. De vraag is wat u moet doen wanneer een lamp of spot in de keuken stuk is gegaan?

Kapotte halogeenverlichting

Bij kapotte halogeenverlichting kunt u simpelweg de lamp vervangen. De oude lamp kunt u niet meer gebruiken en dus wegbrengen naar een recycle inleverpunt. U plaatst een nieuwe lamp en de verlichting werkt weer (tenzij er sprake is van een dieperliggend probleem).

Kapotte LED verlichting

Het vervangen van LED verlichting is moeilijker. Dit komt omdat de hele lamp vervangen moet worden. Veel mensen laten het vervangen van LED lampen over aan een specialist.

Waterink Keukens, uw keukenspecialist

Wanneer u tegen een dergelijk probleem aanloopt kan Waterink Keukens u helpen bij de vervanging van de lampen.

Uw keuken laten opknappen?

Wilt u meer informatie over renovatie van uw keuken? Wij informeren u vrijblijvend over de mogelijkheden:
renovatie keukenInformatie aanvragen

Veel gelezen artikelen

Diensten

Contact

Heeft u vragen, neem contact met ons op.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op