Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Vlekken en krassen op RVS Achterwand

Wanneer u een RVS Achterwand in de keuken niet goed onderhoudt ontstaan makkelijk vlekken en krassen. Wat kunt u hier aan doen?

Roestvrij Staal

RVS Achterwanden worden vaak geplaatst in modern of industrieel ogende keukens. Het voordeel van een RVS Achterwand is dat deze makkelijk schoon te maken is. Anderzijds is het grote nadeel dat vetvlekken en afdrukken van vingers makkelijk zichtbaar zijn. Ook krassen ontstaan makkelijker.

Onderhoud RVS Achterwand

Het onderhoud van een RVS Achterwand vergt aandacht. Roestvrijstaal heeft vaak een beschermlaagje waardoor het de basislaag niet beschadigd kan worden. Wanneer de beschermlaag van RVS beschadigd raakt dan raakt het RVS ook aangetast. Het verkeerde gebruik van schoonmaakmiddelen kan de beschermlaag ook beschadigen.

Wat niet te doen?

Pas bij het schoonmaken van de RVS Keukenachterwand op met:

  • Het gebruik van staalwol en schuursponzen. Dit geeft krassen.
  • Zoute of zure stoffen. Dit kan beschadiging geven.

RVS Reinigers

Er zijn tal van merken op de markt die uitstekend hulp bieden bij het schoonmaken van de RVS Achterwand. Vaak moet u het complete oppervlak inspuiten met de RVS Reiniger. Vervolgens wrijft u dit in met een natte doek waarna u het RVS weer schoonmaakt.

Achterwand keuken vervangen

Wanneer de schade te groot is, is het mogelijk de complete achterwand van de keuken te vervangen. Wanneer dit buiten uw mogelijkheden ligt kan Waterink Keukens dit uit handen nemen. Wij zorgen dat de oude achterwand netjes verwijderd worden en plaatsen de nieuwe achterwand.

Problemen achterwand keuken

Herkent u de volgende problemen?

Veel gelezen artikelen

Diensten

Contact

Heeft u vragen, neem contact met ons op.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op