Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Voorzorgsmaatregelen in verband met het Coronavirus

De gezondheid van u en onze medewerkers heeft bij ons de hoogste prioriteit. Wij volgen nauwlettend de ontwikkelingen rondom het Coronavirus en de richtlijnen van het RIVM. Om deze vervelende tijden zo gezond mogelijk door te komen, vragen wij uw begrip voor de volgende maatregelen:

Bezoek aan onze showroom op afspraak

Momenteel is onze showroom alleen op afspraak geopend!
LET OP: Maximaal 2 personen!

Bel (0523-216 992) of mail (info@waterinkkeukens.nl) ons wanneer u een afspraak wenst in te plannen. Houd er A.U.B. rekening mee dat deze bijzondere maatregel langere wachttijden met zich meebrengt.

Wij zijn telefonisch op de volgende dagen en tijdstippen te bereiken:

Maandag: 10.00-17.00 uur
Woensdag: 10.00-17.00 uur
Donderdag: 10.00-17.00 uur
Vrijdag: 10.00-17.00 uur
Zaterdag: 10.00-16.00 uur

Wij vragen uw begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen;

  • Onze medewerkers geven geen hand en houden gepaste afstand (1,5 meter).
  • De gezondheid van onze medewerkers wordt in de gaten gehouden, bij klachten blijven zij thuis.
  • Wij willen u vragen om de voorschriften van het RIVM te respecteren. Indien u klachten ervaart die bij dit virus horen (zoals hoesten, koorts, niezen, keelklachten) dan verzoeken wij u om onze winkel op dit moment niet te bezoeken. Uiteraard kunt u een reeds gemaakte afspraak telefonisch verplaatsen naar een later moment.

Thuisbezoek van onze monteurs

Het plaatsen van keukens en onze service gaat momenteel gewoon verder zoals u van ons gewend bent. Wij vragen wel uw begrip en medewerking voor de nodige voorzorgsmaatregelen;

  • Onze medewerkers geven geen hand en houden gepaste afstand (1,5 meter).
  • De gezondheid van onze medewerkers wordt in de gaten gehouden, bij klachten blijven zij thuis.
  • Indien mogelijk vragen wij u om onze monteurs zoveel mogelijk alleen in een betreffende ruimte te laten werken.
  • Een aantal dagen voordat wij langskomen nemen wij telefonisch contact met u op om de huidige gezondheidssituatie te bespreken. Indien u onverhoopt klachten ervaart die bij dit virus horen (zoals hoesten, koorts, niezen, keelklachten) dan kunnen wij helaas op dit moment de afgesproken werkzaamheden niet uitvoeren. Gezamenlijk zullen wij kijken hoe we dit in uw en onze planning kunnen aanpassen. Uiteraard voeren wij de werkzaamheden op een later moment volledig uit.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op