Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Wat is een moderne keuken?

Nieuwe keuken Assen

Moderne keukens hebben een strak design met optimaal gebruiksgemak. Toch is er wel ruimte voor speelse elementen, zoals opvallende kleuren en bijzondere details. Moderne keukens hebben vaak geen tierelantijntjes, maar juist een strakke en vaak glanzende afwerking.

Greeploze afwerking

Moderne keukens hebben vaak greeploze of semigreeploze kastjes, hierdoor vallen de kastjes naadloos in het geheel. Moderne keukens zijn ideaal in onderhoud en de reiniging. De gladde afgewerkte oppervlakken hebben geen behandeling nodig en zijn in één handomdraai met een doekje gereinigd.

Trendy oplossing

Ontwerpers van de moderne keukens laten zich graag inspireren door de laatste trends op interieur- en modegebied. In moderne keukens vindt u veel trendy oplossingen. Denk aan ledverlichting en de nieuwste inbouwapparatuur.

Meer keukenbegrippen

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op