Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Wat is een Quooker?

Quooker voor thee

Naast koud, warm en kokend water geeft de Quooker-kraan ook gekoeld en bruisend water. Daarmee zet u een pot thee of een kan limonade op tafel zonder te wachten. Koken en afwassen behoort hier ook bij. Een Quooker of vergelijkbaar ‘kokend water kraan’ biedt al deze mogelijkheden. Het water heeft een temperatuur van 100 graden Celsius. Alsof het zo uit de fluitketel of waterkoker komt.

Waterreservoir

Een Quooker heeft een waterreservoir waar, afhankelijk van het model, drie of zeven liter water in kan. Het reservoir vult zichzelf met koud leidingwater, dat vervolgens aan de kook wordt gebracht. Dit duurt tussen de tien en twintig minuten. Het water wordt constant op een temperatuur van 110 graden Celsius gehouden. Hierdoor krijgen salmonella bacteriën geen kans om de kwaliteit van het drinkwater aan te tasten.

Heet water kraan

De Quooker lijkt op het eerste gezicht een gewone kraan, maar zodra u hem opendraait, verschijnt er een straal kokend heet water. Binnen no-time heeft u de gerechten gekookt, gaar en heet.

Lees alles over de Quooker

Meer keukenbegrippen

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op