Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Waterschade in de keuken

Keukenrenovatie Staphorst

Waterschade in de keuken kan snel ontstaan. Een verstopte afvoer of een lekkende boiler kunnen aanleiding zijn. Keukenonderdelen (kasten) kunnen hierdoor opzwellen of kromtrekken. Bij waterschade in de keuken kunt u aan een keukenrenovatie denken.

Schade door water

Kromgetrokken keukenladen, kromgetrokken kastdeurtjes en bruine vlekken op kastdeuren zijn veel voorkomende gevolgen van waterschade. Wanneer hier sprake van is kunt u de keuken onderdelen laten renoveren.

Deel van keuken vervangen

Bij een keukenrenovatie is het een groot voordeel dat u slechts een deel van de keuken hoeft te laten renoveren. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten en bovendien hoeft u niet een nieuwe keuken aan te schaffen. Ook bij een keukenrenovatie lijkt de keuken weer als nieuw.

Volledige keukenrenovatie

U kunt er ook voor kiezen om een volledige keukenrenovatie te laten uitvoeren. Wat dacht u van het vervangen van kapotte of beschadigde keukenapparatuur, het overspuiten of vervangen van keukenkastjes en fronten of het vervangen van handgrepen. Waterink Keukens heeft ervaring in het renoveren van een keuken. Wij hebben een eigen werkplaats met spuiterij. Bovendien monteren wij alle elementen weer zoals het hoort. Bij Waterink Keukens bent u aan het juiste adres.

Waterschade in de keuken verzekerd?

Bij waterschade in uw keuken dient u de verzekering op de hoogte te stellen van de kosten die de reparatiewerkzaamheden met zich meebrengen. Een offerte hiervoor dient te worden opgevraagd. Deze offerte zal aan diverse eisen moeten voldoen alvorens deze wordt ingediend bij de verzekeraar. Daarom vragen wij voor het maken van een offerte een bedrag van €100,00, welke na opdracht in mindering wordt gebracht op de totaal factuur.

Veel gelezen artikelen

Diensten

Contact

Heeft u vragen, neem contact met ons op.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op