Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Zilver handgrepen bestellen?

Op zoek naar zilveren handgrepen voor in uw keuken? Bij zilveren voorwerpen denken we vaak aan traditionele, noem het maar koninklijke stijlen. Dit hoeft niet altijd zo te zijn. Ook bij moderne en trendy stijlen kan zilver een geschikt materiaal zijn. Het is in elk geval sterk en degelijk, daar is geen discussie over. Daarom is het ook nu nog zeer geliefd en hebben wij een aantal zilveren handgrepen voor de keuken opgenomen in ons aanbod.

handgrepen-keukenkasten

Handgrepen in Zilver: een prachtige keuze

Als u voor zilveren grepen in een traditionele look kiest, kunt u bijvoobeeld gaan voor onze porseleinen modellen met of zonder bloemen. Ons Montpellier model is eveneens klassiek maar met een moderne twist. Maar wat dacht u van onze combinatie met leder? Dit is pas echt trendy! Ons Clasp of Ori model is dan weer heel wat anders en sluit bij minimalistische stijlen aan. U merkt: we hebben voor elke wooninrichting de gepaste handgreep. In ieder geval kunt u met zilveren grepen nooit verkeerd doen. Het geeft allure en gaat jaren lang mee.

Lees ook: klassieke handgrepen keuken

Kies de juiste afmeting

Zowel het model als de afmetingen zijn natuurlijk een kwestie van smaak. Daarom bieden wij deze aan in diverse boormaten (32mm tot 1090mm), verschillende diktes, hoogtes en lengtes. Bij elk model op onze website, vindt u de details terug. Uit deze enorme keuze vindt u zeker dé handgrepen die u voor ogen had.

Grepen vervangen? Dit doe je in een mum van tijd

U bent die loshangende grepen beu? U stoort zich aan die versleten handvaten? Dan hebben wij goed nieuws: aan het vervangen van handvaten is niets moeilijks aan. In een minimum van tijd heeft u deze gemonteerd en bent u blij dat uw keuken er prachtig bij staat.

Soorten handgrepen

Deze soorten handgrepen hebben we in ons assortiment:

Sfeervolle handgrepen

Vragen en tips

Voor vragen en tips kunt u terecht in onze keukenvraagbaak.

Diensten

Onze website: bron van inspiratie

In onze webshop is het net of u in een grote winkel rondloopt. U vindt talloze modellen in verschillende materialen en aan diverse prijzen. Het grote verschil met een gewone winkel is dat u rustig uw tijd kunt nemen om te kiezen. U doet ideeën op en u kunt nog eens rustig overleggen. U bent niet gebonden aan openingstijden en bestellen doet u eenvoudig met een paar muisklikken. En bovendien worden uw zilveren handvaten snel bij u thuis geleverd.

Naar de webshop

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op