Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Zink Oxyde handgrepen: kwaliteit gegarandeerd!

Handgrepen Zink Oxyde (kleurcode 21) bestellen? Zink Oxyde is een hoogwaardige afwerking die de handgrepen beschermt tegen algen, schimmels en corrosie. Daarom is dit materiaal uiterst geschikt voor in de keuken. Dit is dan ook de reden waarom onze designers talloze modellen in dit materiaal hebben ontworpen. Al deze handgrepen zijn met zorg uitgevoerd en van de beste kwaliteit.

handgrepen-keukenkasten

Een handgreep voor elke keukenkast

U kunt uw keukenkast personaliseren door er een mooie handgreep op te plaatsen. De handgreep is een ware blikvanger en kan de look van uw kast volledig veranderen. Zo gaan bijvoorbeeld onze Kora greep of gebogen ribbelgreep heel goed bij rustieke kasten, terwijl de Cubico of de rechte relinggreep dan weer heel modern ogen. Onze Montmartre greep of rechte greep met ruit is een ietwat sjiekere uitvoering. Natuurlijk hangt alles af van uw smaak. Waarom zou u niet eens kiezen voor iets buiten het gewone en rustiek met modern combineren?

Welke soorten handgrepen zijn er?

De diversiteit is zogezegd groot, welke stijl past bij u en uw keukenkastjes? U kunt denken aan klassiek of modern, landelijk of robuust, opvallen of juist subtiel.

Lees ook: vervangen handgrepen

Bekijk de webshop

Diverse stijlen

De handgrepen van Zink Oxyde zijn te bestellen in diverse stijlen:

Denk qua uitvoering aan:

  • stanggrepen
  • komgrepen
  • relinggrepen
  • draadgrepen
  • rechte grepen
  • kromme grepen
  • infreesgrepen
  • knop in de vorm van een ster of bol

Lees ook: klassieke handgrepen keuken

Een handgreep vervangen

Bent u uitgekeken op uw huidige handgrepen, zijn ze versleten of stuk? Er zijn zoveel mogelijkheden om uw keuken een nieuw uitzicht te geven. Een scheef hangende of versleten handvat geeft een slordige indruk waarbij meteen uw hele keuken niet meer tot zijn recht komt. De handgreep is makkelijk te vervangen. Iedereen kan dit. Met een paar handelingen staan er binnenkort terug mooie grepen aan uw keukenkasten.

Diverse maten, soorten en modellen

We hebben heel wat modellen ter beschikking voor u. Deze bestaan in diverse afmetingen, hoogtes, lengtes en diktes. Daarnaast is ook de boormaat van belang als u een nieuwe handgreep plaatst. Wij bieden ze aan met een boormaat tussen 32mm en 1090mm. Kijk dus goed naar de details die bij elke handgreep vermeld staan. Zo bent u zeker dat ze volledig bij uw kasten passen.

Soorten handgrepen

Deze soorten handgrepen hebben we in ons assortiment:

Sfeervolle handgrepen

Vragen en tips

Voor vragen en tips kunt u terecht in onze keukenvraagbaak.

Diensten

Neem een kijkje in onze keuken


Op uw gemak onze keukenaanbod bekijken? U bent van harte welkom voor een bezoek aan onze ingerichte showroom. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de mogelijkheden en gaat u vol inspiratie naar huis.

Direct contact