Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Zwarte handgrepen: stoer of verfijnd?

handgrepen-keukenkasten

Zoekt u zwarte handgrepen voor in uw keuken? Waterink Keukens heeft een divers assortiment zwarte handgrepen. Zo kunt u bij ons terecht voor:

Zwart kan een opvallend contrast vormen met bijvoorbeeld witte keukenkasten. Maar daardoor kunnen uw kasten er net heel stoer en opvallend uitzien. Als u zwart met hout of met een donkere kleur combineert, dan is het een subtiele toets in het geheel. Het past in elk geval bij elke stijl van woninginrichting. Het is een neutrale kleur die toch sterk kan aanwezig zijn.

Diverse soorten zwarte grepen

Als u bijvoorbeeld gaat voor een rechte greep zoals onze Laila greep of Press greep, dan zit u bij de moderne keukeninrichting. De handgrepen met hout zoals Bada en Press zijn voorbeelden van stoere handvaten die toch verfijnd overkomen. De Leder design is écht het toppunt van fijn en stoer gecombineerd.

Voor een klassiekere of landelijke keuken kiest u bijvoorbeeld voor het model Montpellier. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een mat zwarte afwerking. Dit past zowel bij modern als klassieke stijl. Let vooral goed op welke boormaat u nodig heeft. Wij hebben handvaten met een boormaat van 32mm tot 1090mm. Daarnaast heeft u nog de keuze tussen hoge, brede, fijne, robuuste en slanke uitvoeringen. U mag gerust stellen dat er voor elke keukenkast een handgreep in zwart bestaat.

Waarom goede grepen aan kasten zo belangrijk zijn

Handvatten zijn de blikvanger van uw keukenkasten. Bovendien zijn versleten of loshangende grepen niet alleen slordig, maar zijn ook onhandig of zelfs gevaarlijk. Als u veel tijd in uw keuken doorbrengt, dan zorgt u er het beste voor dat u materiaal in orde is. Dit is voor keukenkasten en de handvaten ook van toepassing.

Zelf de handvaten vervangen?

Inderdaad, dat kan. U hoeft geen professional te zijn om uw oude of versleten grepen te vervangen door nieuwe. In een mum van tijd plaats u zelf uw nieuwe handvaten op uw keukenkasten.

Ga door naar: vervangen handgrepen

Soorten handgrepen

Deze soorten handgrepen hebben we in ons assortiment:

Vragen en tips

Voor vragen en tips kunt u terecht in onze keukenvraagbaak.

Diensten

Bestellen in onze webshop

Neem gerust de tijd om eens rond te kijken op onze website. Hewft u uw keuze kunnen maken? Dan bestelt u de handgrepen eenvoudig online en u krijgt ze thuis bezorgd binnen een scherpe levertermijn.

Naar de webshop

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?


Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de interieur mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op