Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Handgemaakte keuken in stoer landelijke stijl

Deze handgemaakte keuken in stoer landelijke stijl plaatsten wij voor een klant van ons. Handgemaakte keukens zijn keukens op maat. Dat wil zeggen dat wij in samenspraak met de klant een ontwerp maken waarin alle wensen van een klant vorm worden gegeven.

hand gemaakte keuken

Stijl keuken

U ziet hier een keuken in de stoer landelijke stijl. Dit is een combinatie van de gezellige landelijke keuken met een stoere uitstraling.

Keukenblad

In deze keuken hebben wij een keukenblad aangebracht van keramiek. Het werkblad is 65 mm dik. Het werkblad hebben wij dikker gemaakt. Dit geeft enerzijds een robuustere uitstraling en anderszijds bevordert het de ergonomie in de keuken.

Handgrepen

De knoppen / handgrepen die je ziet aan de keukenkasten en keukenladen zijn zogenaamde Piet Boon Knopjes. Deze zijn ijzer geroest.

Vloer

De vloer in deze keuken hebben wij geleverd. Hierbij zijn tegels gebruikt van 75×75 centimeter.

Bekijk de foto’s

Omdat beelden meer zeggen dan woorden vind je hier een sfeerimpressie van deze nieuwe keuken:

 Wellicht vindt u deze artikelen ook interessant:

We hebben ook Fabriekskeukens


Op uw gemak onze keukenaanbod bekijken? Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze speciaal ingerichte showroom. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Bekijk hier ons aanbod