Antislip- en beschermmat keuken

Op zoek naar anti-slipmatten of beschermmatten voor in de keuken? In de webshop van Waterink Keukens vind je verschillende soorten maten anti-slipmatten.

Krasvrij en schoon

Is het in jouw keukenlades ook altijd een enorme rommel, dan hebben wij de perfecte oplossing voor je. Door het gebruik van een antislipmat in de la blijven alle spulletjes netjes op hun plek liggen. Deze handige matjes zijn ook uitstekend te gebruiken in de keukenkasten. Ze zorgen ervoor dat de planken krasvrij en mooi schoon blijven.

Anti slipmat keuken

Geschikt voor elke lade en keukenkast

In onze webshop vind je antislipmatten in verschillende afmetingen. Ze zijn gemaakt van hygiënische materialen die heel gemakkelijk in de juiste maat te knippen of te snijden zijn. Je hoeft alleen maar even jouw kasten en lades op te meten en de juiste maat online te bestellen. Hierbij heb je de keuze uit de volgende maten:

  • Afmeting 450 x 500 mm.
  • Afmeting 550 x 500 mm.
  • Afmeting 750 x 500 mm.
  • Afmeting 850 x 500 mm.

De matten zijn uitgevoerd in synthese-caoutchouc met noppen-oppervlak in een neutrale grijze kleur. Ze zijn gemakkelijk uit te nemen om te reinigen.

Bekijk ons assortiment

Bekijk direct ons complete assortiment met keukenaccessoires

 

Naar de webshop

 

Anti slipmat of beschermmat camper en keuken

Antislipmat voor uittreksystemen in de keuken

Ook voor de uittreksystemen tot 120 cm. hebben wij een passende antislipmat in onze collectie opgenomen (afmeting 480 x 1100 mm.) gemaakt van grijs geribbeld materiaal dat makkelijk schoon te houden is. Ideaal om de pannen of serviesgoed op te plaatsen en te voorkomen dat ze tijdens het openen en sluiten verschuiven. Voor alle afwijkende formaten is er de antislipmat op rol met een breedte van 500 mm. en een lengte van 5 meter.

Beschermmat voor de spoelkast

In onze shop is tevens de onmisbare water beschermingsmat verkrijgbaar die op de bodemplaat van de keukenkast gelegd kan worden. Een beschermmat is vooral bedoeld om bij eventuele lekkages te voorkomen dat er waterschade aan de kast ontstaat. De beschermmatten in ons assortiment zijn gemaakt van plastic en eenvoudig zelf op maat te maken. Ze zijn verkrijgbaar voor keukenkasten met een breedte van 50 cm. (afmeting: 462 x 580 mm.) of een breedte van 60 cm. (afmeting 562 x 580 mm.).

Anti slipmat of beschermmat keukenladen

Onmisbaar voor de keuken van caravan, camper of boot

Ook voor de (keuken)kastjes in de camper, caravan of boot zijn onze antislipmatjes een uitkomst. Daarmee voorkom je dat de inhoud tijdens de reis alle kanten op schuift. Ga voor comfort en gemak en bestel de antislip- en beschermmatten die je nodig hebt snel en voordelig online. Dan zorgen wij ervoor dat je de bestelling heel snel in huis hebt.

 

 

Diensten Waterink Keukenmakerij

Je kunt bij ons terecht voor de volgende diensten:

 

Standaardkeukens

Standaard keukens

>> Standaard keukens

Keukenrenovatie

Keukenrenovatie

>> Keukenrenovatie

Webshop

Webshop keuken

>> Webshop

 

Bekijk ons assortiment

Bekijk direct ons complete assortiment met keukenaccessoires

 

Naar de webshop

Offerte aanvragen

Afbeeldingen toevoegen:
Klik op BESTAND KIEZEN en selecteer meerdere afbeeldingen op uw PC!

  • service Service met een lach
  • kwaliteit Altijd kwaliteit
  • prijs Eerlijke prijs
  • detail Oog voor detail
  • vakmanschap Vakmanschap
  • service Een luisterend oor

Al met al zijn wij super tevreden over het hele traject.
Jammer dat je niet zo vaak een nieuwe keuken hoeft te kopen ...

Bekijk hier alle ervaringen

sitemap | contact | privacy | webdesign dotsolutions