Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Keukenzaak Ommen

Keukenzaak Ommen

U woont in Ommen en bent op zoek naar een nieuwe keuken. Waterink Keukens heeft haar showroom in Hardenberg en verkoopt goedkope kwaliteitskeukens.

Een nieuwe keuken

Een keer in de zoveel tijd komt u voor ‘een nieuwe keuken’ te staan. U hebt een nieuw huis gekocht. Of u wilt de waarde van uw huis vermeerderen. Een passende keuken maakt dat het huis nog persoonlijker wordt. Waterink Keukens neemt u graag werkzaamheden uit handen. Wij adviseren u. En plaatsen de keuken die bij u past. Onze medewerkers gaan vakkundig te werk. En beschikken over jarenlange ervaring in het werken met keukens. Waterink Keukens gaat uit van een ‘persoonlijke’ werkwijze.

Een nieuwe keuken of renoveren?

U weet niet of u een nieuwe keuken moet laten plaatsen of dat u de keuken wilt laten renoveren. Waterink Keukens komt bij u langs. En voorziet u graag van advies. Heel graag nodigen wij u een paar dagen later uit om het ontwerp toe te lichten.

Eerlijk advies

De visie van Waterink Keukens: u bepaalt hoe uw keuken er uit ziet. Wij zetten echter wel de expertise en ervaring in om u van deskundig advies te voorzien. Dit doen wij zo eerlijk mogelijk. Wanneer wij denken dat u een ‘verkeerde’ keuze maakt onderbouwen wij dit. Door de verschillen te laten zien. En u te vertellen over de voor- en nadelen.

Stijl van uw keuken

Waterink Keukens biedt keukens in verschillende stijlen: Landelijke stijl, Moderne stijl en stoer landelijke stijl.

Vragen en tips

Voor vragen en tips kunt u terecht in onze keukenvraagbaak.

Diensten

Contact

Wilt u meer weten over een nieuwe keuken neem dan contact op met Waterink Keukens. U bent uiteraard ook van harte uitgenodigd in onze showroom in Hardenberg.

We hebben ook Fabriekskeukens


Op uw gemak onze keukenaanbod bekijken? Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze speciaal ingerichte showroom. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Bekijk hier ons aanbod