Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Klassieke handgrepen in de keuken? Tijdloos en blijvend

handgrepen-keukenkasten

Heeft u een landelijke of een klassieke stijl van keukenkasten? Dan kunt u best kiezen voor klassieke handgrepen. Zo doet bijvoorbeeld de Jugenstihl trekker of de ladetrekring Antiek Brons het heel goed bij een klassieke keukeninrichting. De ringreep Treasure Zink Oxyde is dan weer verfijnder maar staat uitstekend bij een traditionele keuken. Of wat dacht je van de Oud Ijzer komgreep, al dan niet gemolted? Elk van deze henadgrepen zijn tijdloos en blijven hun charme behouden.

Uw klassieke handgrepen makkelijk en snel vervangen

Op een bepaald moment gaan de handgrepen van uw keukenkasten loshangen of ze zijn versleten. Dat geeft een slordige aanblik aan uw mooie keuken, wat heel jammer is. Ga daarom voor een paar nieuwe handgrepen die u snel en makkelijk kunt vervangen. U kunt dit eenvoudig zelf doen. Hou bij de bestelling goed in het oog welke boormaat u nodig heeft. De meeste handgrepen bestaan in boormaten van 32mm tot 1090mm. Verder heeft u enkel een schroevendraaier nodig en na een paar uurtjes tijd heeft u uw keukenkasten een heel andere look gegeven.

Heel wat keuze bij de klassieke stijl

De klassieke stijl biedt heel wat mogelijkheden qua uitvoeringen van handvaten. Wij hebben in ons gamma bijvoorbeeld rechte, gebogen, vierkante, ronde of infreesgrepen. U kunt kiezen tussen een stoer of een fijner design. Wat de afwerking betreft hebben wij onder meer RVS look, staal, brons of geribbeld. Heeft u in uw keukeninrichting leer gebruikt? Dan hebben wij zelfs handvaten in leer: bijvoorbeeld de leren lusgreep of de Chromo Look. Zo kunt u deze handvaten laten aansluiten bij uw leren accessoires of meubels.

Klassiek heeft u voor jaren

Meer en meer jonge mensen kiezen voor klassiek als het om de keukenuitrusting gaat. In tegenstelling tot meubelen vervangt u een keukeninrichting niet zomaar na een aantal jaren. Vandaar dat ze kiezen voor een stijl die bijna hun hele leven zal meegaan. Klassiek hoeft niet ouderwets of voorbijgestreefd te zijn. Het is stijlvol en is binnen een aantal jaren nog altijd in. Als u dan kiest voor handvaten in diezelfde stijl, kunt u gerust zijn dat ze nog jaren lang aantrekkelijk zullen zijn.

Hoe haalt u deze klassieke handgrepen in huis?

Heeft u uw ideale handvaten gevonden? Met een paar muisklikken haalt u ze in huis. Wij behandelen uw bestelling heel snel zodat ze gauw bij u thuis worden geleverd. Binnen een paar dagen zien uw keukenkasten eruit alsof ze volledig vernieuwd zijn. Wedden dat u denkt: ‘dit had ik al veel eerder moeten doen’?

Soorten handgrepen

Deze soorten handgrepen hebben we in ons assortiment:

Sfeervolle handgrepen

Vragen en tips

Voor vragen en tips kunt u terecht in onze keukenvraagbaak.

Diensten

Bestellen in onze webshop

Neem gerust uw tijd om onze webshop te doorlopen. We hebben een enorme keuze, maar toch zijn we er zeker van dat u de ideale handgrepen zult vinden. Eens een keuze gemaakt, wilt u niet lang meer wachten. Dat beseffen wij en daarom gaan wij voor snelle levering. En wees gerust: deze grepen gaan jaren lang mee!

Naar de webshop

We hebben ook Fabriekskeukens


Op uw gemak onze keukenaanbod bekijken? Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze speciaal ingerichte showroom. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Bekijk hier ons aanbod