Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Tegels keuken laten los of barsten

Wanneer de tegels van uw keuken achterwand loslaten is het de vraag of u dit ‘simpel’ op kunt lossen of dat de complete achterwand vervangen moet worden.

Tegels laten los

U herkent dat tegels loslaten doordat:

  • U ziet dat tegels loslaten.
  • Er barsten ontstaan in de voegen.
  • Er een hol geluid weerklinkt wanneer u op de tegel tikt.

Loslaten keukentegels

De tegels in de keuken kunnen loslaten doordat:

  • Er sprake is van veel vocht waardoor de lijm loslaat.
  • De betegeling toe is aan vervanging.

Oplossingen

In alle gevallen geldt dat de bestaande tegels vervangen kunnen worden (wanneer de tegels nog voorhanden zijn). Wanneer de schade is ontstaan door te veel vocht is het wel zaak dit probleem in de kern aan te pakken. Anders staat u na verloop van tijd voor het zelfde probleem.

Achterwand keuken vervangen

Het is mogelijk de complete achterwand van de keuken te vervangen. Wanneer dit niet binnen uw mogelijkheden ligt kan Waterink Keukens dit uit handen nemen. Wij zorgen dat de oude betegeling netjes verwijderd worden en plaatsen de nieuwe achterwand.

Aluminium achterwand

Een extra optie is dat u de tegelwand vervangt door een aluminium achterwand. Dit heeft als grote voordeel dat u deze over de tegelwand kunt laten plaatsen.

Problemen achterwand keuken

Herkent u de volgende problemen?

Veel gelezen artikelen

Diensten

Contact

Heeft u vragen, neem contact met ons op.

We hebben ook Fabriekskeukens


Op uw gemak onze keukenaanbod bekijken? Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze speciaal ingerichte showroom. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Bekijk hier ons aanbod