Waterink Keukens
0523 - 216 992
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Wat is een combi-oven?

Toen na de oven de magnetron werd geïntroduceerd, ontdekten fabrikanten en consumenten dat beide apparaten wel veel voordelen hadden, maar dat ze beiden ook veel nadelen boden. Eén van die nadelen was dat ze aardig wat ruimte innamen. Dus werd besloten om de oven en magnetron samen te voegen tot één apparaat: de combi- oven.

Microgolven

Combi-oven, ook wel combi-magnetron (het is maar net hoe je het bekijkt), u bespaart niet alleen maar ruimte, ook geld! Vanaf het moment dat we microgolven gecombineerd worden met een verwarmingsfunctie, spreken we van een combi–oven. Een combi–oven is een oven die twee soorten ovens combineert in één toestel, namelijk de heteluchtoven en de microgolven.

Multifunctioneel keukenapparaat

In dit ene toestel kunnen beide ovenprincipes zowel apart, als samen gebruikt worden. De combi-oven biedt veel mogelijkheden. Dankzij de vele functies kunt u altijd die optie kiezen die u nodig heeft. Een multifunctioneel keuken apparaat dus.

Meer keukenbegrippen

We hebben ook Fabriekskeukens


Op uw gemak onze keukenaanbod bekijken? Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze speciaal ingerichte showroom. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij samen de mogelijkheden en u gaat vol inspiratie naar huis. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Bekijk hier ons aanbod